E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'den CHP'ye sert cevap---

MHP'den CHP'ye sert cevap

MHP'den CHP'ye sert cevap
01 Temmuz 2015 - 22:15 borsagundem.com

TBMM Başkanlık seçiminin dördüncü turunda AK Parti'li İsmet Yılmaz'ın seçilmesinden MHP'yi sorumlu tutan CHP'ye, ilk yanıt geldi.

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "MHP, CHP'den İhsanoğlu'na destek istiyor, CHP vermiyor. CHP, MHP'den Baykal için destek istiyor. MHP destek vermeyince AKP'yi desteklemiş oluyor. CHP neden Cumhurbaşkanlığı için desteklediği İhsanoğlu'nu desteklemiyor da Erdoğan ile görüşerek adaylık açıklayan Baykal'ı destekliyor?" dedi.

İşte Özdağ'ın tweetleri:


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İnvestor Relations02 Temmuz 2015 09:19

    MHP'yi eleştirenler çok basit bir yol var; bir sonraki seçimde oy vermezsiniz olur biter. Tabi eleştirenler içinde MHP'ye oy atanlar varsa!

  • suat02 Temmuz 2015 04:00

    Bahceli bu tutumu ile ilk secimde oy kaybeder. Galiba 80 vekil kendisine fazla geldi

  • değnek02 Temmuz 2015 01:47

    oldunuz teşekkürler size.bu gidişle mecliste 2.5 parti kalır.mhp ye gelecek mecliste ihtiyaç yok.

  • Kaan KILIÇ02 Temmuz 2015 00:26

    akıl var,mantık var.chp,mhpnin adayını daha önce desteklemiş.şimdide mhpnin,chpnin adayına destek çıkması gerekirdi bence.lakin,koalisyonda ne yapacaklarını mı bilmiyorlardı diye düşündüm ...

  • Seçmen01 Temmuz 2015 22:54

    sen de çok iyi biliyorsun ki İhsanoğlu nun Seçilme şansı Sıfır.. Laf kalabalığı yapma ... Dolayısı ile CHP senin adayına oy verse de seçilemeyecekti... Hadi fazla naz yapmayın da AKP ile kurun şu koalisyınu...