E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP seçim bürosuna silahlı saldırı!---

MHP seçim bürosuna silahlı saldırı!

MHP seçim bürosuna silahlı saldırı!
19 Nisan 2015 - 17:54 borsagundem.com

Armutlu'daki Sarıyer MHP seçim bürosu önünde silahlı gerginlik yaşandı. Olayla ilgisi olduğu iddia edilen 2 kişi gözaltında

Alınan bilgiye göre, seçim bürosu yakınındaki bayrak ve flamaları kesmek isteyen 5 kişi ile partililer arasında kavga çıktı. Kavga sırasında partililerden 2 kişi darp sonucu hafif yaralandı. 

Olayın ardından kaçmaya çalışan 5 kişi, partililerin de bulunduğu seçim bürosuna doğru tabancayla ateş etti. 

Kimsenin yaralanmadığı saldırıya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin olayda kullandığı tabanca da ele geçirildi.

Olaya karışan 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

MHP İstanbul'da soğukkanlılığını muhafaza edecektir

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP'nin Armutlu semtindeki seçim bürosuna yapılan silahlı saldırıya ilişkin, Milliyetçi Hareket Partisi'nin İstanbul'da soğukkanlılığını ve sağduyusunu her şartta muhafaza edeceğini bildirdi.

Karataş, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin tarihinin en önemli seçimine hızla giderken huzursuzluk çıkarmaya çalışan karanlık odakların boş durmadığını belirtti.

Özellikle seçimin güvenliğini sabote etmeyi amaçlamış terör örgütlerinin provokasyona yatırım yaparak karışıklığı ve kaosu tırmandırmak emelinde olduğunu ifade eden Karataş, şunları kaydetti:

"Kan ve terör lobisi milliyetçi ülkücü hareketi hedef alarak Türkiye'yi ve özelde İstanbul'u gerilim ve husumete mahkum etmeyi planlamaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul'da soğukkanlılığını ve sağduyusunu her şartta muhafaza edecektir. Hiçbir saldırı sataşma ve kışkırtma yürüyüşümüzü bozamayacaktır. Sarıyer'de partimizi ve dava arkadaşlarımızı hedef alan hain saldırının herhangi bir sonuç doğurması mümkün değildir."

Karataş, terörü meslek edinmiş mihrakların tahrik ve tacizlerinin gayesine ulaşamayacağını, MHP'nin sokakta değil sandıkta olacağını vurguladı.

Kimsenin sabırlarını test etmeye cüret etmemesi gerektiğini aktaran Karataş, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Milliyetçi Hareket Partisi'nin her oyunu bozmaya gücü yetecektir. Metanetimizi koruyarak kavga ve karmaşa planlayan çevrelere azami uyanıklılık göstererek, her tuzağı aşacak, her tezgahı faillerinin başına demokratik vasıtalarla geçireceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)