E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek twitter'dan bombaladı---

Melih Gökçek twitter'dan bombaladı

Melih Gökçek twitter'dan bombaladı
15 Haziran 2015 - 23:33 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter'dan çok sert açıklamalarda bulundu.

Gökçek, Twitter hesabı üzerinden gönderdiği mesajlarla "Bazıları beni bir konuda konuşturmak için özel gayret sarf ediyor. Başta Doğan Medya Grubu olmak üzere 'ortalık bir karışsa' diye kendilerini yırtıyorlar. Biz söz verdik mi tutarız, konuşmayacağız dedik konuşmayacağız." dedi.

"RABBİME HAVALE ETTİM"
Gökçek, "Biz söz verdik mi tutarız, konuşmayacağız dedik konuşmayacağız. Allah sabredenlerle beraberdir. Ben bu konuyu Rabbim'e havale ettim. Benim Allah'tan başka kimseden korkmadığımı Türkiye'de bilmeyen yoktur. Ama fitneye ne odun olurum, ne benzin dökerim." diyerek, 23 Mart'ta Arınç'ın "Gökçek ile ilgili 100 konuyu 8 Haziran'dan itibaren ömrüm vefa ederse konuşmak isterim" sözlerine cevap verdi.
Gökçek Twitter hesabı üzerinden şu tweetleri attı:
"Bazıları beni bir konuda konuşturmak için özel gayret sarf ediyor. Başta Doğan Medya Grubu olmak üzere 'ortalık bir karışsa' diye kendilerini yırtıyorlar. Biz söz verdik mi tutarız, konuşmayacağız dedik konuşmayacağız.

"RABBİME HAVALE ETTİM"
Allah sabredenlerle beraberdir. Ben bu konuyu Rabbim'e havale ettim. Benim Allah'tan başka kimseden korkmadığımı Türkiye'de bilmeyen yoktur. Ama fitneye ne odun olurum, ne benzin dökerim. Türkiye'nin parçalanması için gayret sarf edenlerin fitne gayreti, davama düşman olanların kursaklarında kalacak.

"NAMERTSİNİZ, NAMERTSİNİZ, NAMERTSİNİZ"
Olayı dışarıdan körükleyip, ahkam okuyanlara gelince. Benim dün de dokunulmazlığım yoktu. Bugün de yok. Ben 8 yılımı muhalefette geçirdim ve 500 soruşturma ve inceleme geçirdim. İğne ucu kadar bir suç tespit edemediler. Şimdi sizin de elinizde bir belge var da savcılığa vermezseniz; Namertsiniz, namertsiniz, namertsiniz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)