E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKral Abdullah'da ABD'ye uyardı---

Kral Abdullah'da ABD'ye uyardı

Kral Abdullah'da ABD'ye uyardı
30 Ağustos 2014 - 18:04 borsagundem.com

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud, Ortadoğu’da artan terör olaylarının ardından Avrupa ve ABD’yi uyardı

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud, ülkesinin Cidde kentinde yabancı büyükelçilere verdiği resepsiyonda bölgedeki gelişmeleri değerlendirdi. 

Resepsiyonda konuşan Kral Abdullah, önlem alınmadığı takdirde terörizmin yakın zamanda Avrupa ve ABD'yi tehdit edebileceğini öne sürdü. 

Terörizmin insanları katlettiğini belirten Suudi Arabistan Kralı Abdullah, "Ülkelerin terörle mücadelede sessiz kalmaları kabul edilecek bir durum değildir” ifadelerini kullandı.

Bölgedeki terör örgütlerinin yaptıklarının İslam’da yerinin olmadığının altını çizen Kral Abdullah, “Eğer ihmal edilirse terör eminim ki bir ay sonra Avrupa'ya, ondan bir ay sonra da ABD'ye sıçrayacaktır" iddiasında bulundu. 

Terörle hızlı bir mücadele içerisine girilmesi gerektiğini belirten Kral Abdullah, ülkesinde bulunan yabancı büyükelçilere "Bu mesajı liderlerinize harfiyen iletmenizi rica ediyorum” çağrısında bulundu.

Kral Abdullah, geçtiğimiz günlerde Birleşmiş Milletler'in (BM) terörle mücadele merkezine, 100 milyon dolar (220 milyon TL) bağışta bulunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)