E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması---

Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması
26 Mayıs 2015 - 14:22 borsagundem.com

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Konya Ereğli'de düzenlediği mitingde önemli açıklamalarda bulundu

KONYA Ereğli'de halka seslenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu  vardı.

'Ben köşeyi dönmeyeceğim' diyen Kılıçdaroğlu, ' Her hükümet köprü, yol yapar. Sen yoksulluğu, yolsuzluğu engelledin mi? Sen köşeyi döndün halk fakirleşti.' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları...

'ASGARİ ÜCRETİ 1.500 LİRA YAPACAĞIM'


Siz koro halinde olmaz deseniz de çatlasanız da, patlasanız da asgari ücreti 1.500 lira yapacağım. Ben köşeyi dönmek istemiyorum, milletim köşeyi dönsün istiyorum.

Her hükümet köprü, yol yapar. Sen yoksulluğu, yolsuzluğu engelledin mi? Sen köşeyi döndün halk fakirleşti.

'YOKSULLUĞU TARİHE GÖMECEĞİM'

Türkiye köşeyi dönmeli, bunun hesabını yapıyorum. Her eve huzur getireceğim. 4 yıl içinde yoksulluğu tarihe gömeceğim. Kimse ben yoksulum demeyecek.

Ben sizden birisiyim. Siz evinizde nasıl yaşıyorsanız ben de evimde öyle yaşıyorum.

Devlet bütçesinden sonra Türkiye'deki en büyük bütçeyi yönettim.

KARDEŞLERİM NE İŞ YAPIYOR?

Benim kardeşlerimin ne iş yaptığını kimse bilmez. Hiçbirisi köşeyi dönmedi. Kılıçdaroğlu bu işi nasıl yapacak diyorlar. 22,5 yılımı verdim. Mal varlığımı internet sitesine koydum.

'YÜKSEK FAZİLERİ SİLECEĞİM'

Vatandaş borç batağında. Sözüm söz, kredi kartları faizleri, tüketici kredisi faizlerinin en az yüzde 80'ini sileceğim. Bırakın faizlerin yükselmesini faizleri sileceğim.
chp-genel-başkani-kemal-kiliçdaroğlu-miting-seçim.jpgBu ülkeye huzuru, bereketi getireceğim. Köşeyi dönmek için değil, millete hizmet etmek için çalışacağım. Yüzyılın projesini açıkladık. Merkez Türkiye projesi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • derman26 Mayıs 2015 14:45

    sanki son cirpinislariniz gibi konusuyorsunuz bu kadar vaadi yerine getiremiyeceginiti kendinizde biliyorsunuz,biz eski türkiyeye dönmek istemiyoruz.