E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na yeni başdanışman---

Kılıçdaroğlu'na yeni başdanışman

Kılıçdaroğlu'na yeni başdanışman
12 Şubat 2016 - 16:50 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, danışmalarından Ali Arif Özzeybek'i sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerden sorumlu başdanışman olarak görevlendirdi

35. Olağan Kurultay'ın ardından Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) yenileyen Kılıçdaroğlu, başdanışmanlığını yapan isimlerde de bazı değişikliklere gidiyor. Kılıçdaroğlu bu kapsamda daha önce farklı alanlarda danışmanlık yapan Özzeybek'i, sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerden sorumlu başdanışman olarak görevlendirdi. 

Kılıçdaroğlu daha önce Parti Meclisi'ne giremeyen eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nu 'Parlamento ile ilişkiler'den, DSP kökenli eski Kültür Bakanı İstemihan Talay'ı 'Siyasi İşler'den, Dr. Recep Cengiz'i Genel Başkan Özel Danışmanı ve Gençlik/Kadın örgütlenmesi ve Kılcal Damar Örgütlenme Sistemi'nin oluşturulması, Ahmet Akın'ı 'Enerji Politikaları'', Okan Gaytancıoğlu'nu 'Tarım'dan ve yurt gezilerinin koordinasyonunu üstlenen Veli Özdemir'i de başdanışman kadrosuyla Genel Merkez'de görevlendirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)