E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu tatilcilere seslendi---

Kılıçdaroğlu tatilcilere seslendi

Kılıçdaroğlu tatilcilere seslendi
14 Temmuz 2014 - 14:23 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı, Köşk adaylığı için Ekmeleddin İhsanoğlu isminde varılan uzlaşmaya yönelik eleştirilere yanıt verdi

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partili eski bakanlar, milletvekilleri, parti meclisi üyeleri ve eski il başkanlarıyla, görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan CHP lideri, parti içinde Ekmeleddin İhsanoğlu’na yükselen itirazlara yanıt niteliğinde açıklamalarda bulundu ve tatilcilere seslendi.

"Ülkemize, çocuklarımıza Mustafa Kemal Atatürk'e karşı bir sorumluluğumuz var" diye söze başlayan CHP Lideri, tatilcilere yönelik şunları söyledi:

"Tatile gidiyorsunuz eyvallah tatil hakkınız. Ama masalarda oturup 'Ben oy kullanmayacağım' diye ahmak kesmek demokrasiye inanmamaktır. Bir gün gelir sıra size de gelir, sizin de demokrasiye ihtiyacınız olur. Bir gün gelir sizin özgürce tatil yapmanız engellenir.

İş dünyası niye korkuyor. TMSF bir günde tüm mal varlıklarına el konuluyor. Onları anlıyorum. Kapalı kapılar ardında bize söylediklerini de biliyorum.

Ama tatilcileri anlamakta zorlanıyorum. Senin hayatına biri gelip müdahale etmesini istemiyorsan. Şakası makası yok sandığa gidip Ekmelettin İhsanoğlu'na oy vereceksin."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • deniz15 Temmuz 2014 05:24

    kendisi seçimde oy kullanamamış genel md

  • çakır14 Temmuz 2014 18:16

    Ben Marmaris Antalya da kimseye izmirde bodrumda muharrem ince bey çok rahat birasını içiyor içsin kim içer kim tatil yaparsa yapsın bugüne kadar karışan olmadı irtica gelecek laiklik gidecek şeriat gelecek diye diye bir turlu gelmiyor gitmiyor neden safmı bu millet

  • çakır14 Temmuz 2014 16:17

    Sayın kılıçdaroğlu siz diktatör dediniz kim diktatör ekmelledin ihsanoğluna oy vereceksiniz ne nasıl anlamı yüklenıyorsunuz bugüne kadar neden muhalefetsiniz siz sgk müdürüyken istanbuldaki kalabalıkdan şikayetçi olmuşssunuz neden bu kadar nüfus çok dıye şikayet et bugünde kalabalık seçime gıdelim çelişki