E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu Köşk'e çıkacak---

Kılıçdaroğlu Köşk'e çıkacak

Kılıçdaroğlu Köşk'e çıkacak
29 Ağustos 2014 - 13:14 borsagundem.com

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yarın Anıtkabir, Çankaya Köşkü ve Atatürk Kültür Merkezi’ndeki resmi törenlere katılacak

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumartesi günü saat 08.45’de Anıtkabir’de düzenlenecek olan Atatürk’e saygı ve Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesine çelenk koyma törenine katıldıktan sonra, saat 09.45’de Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne çıkacak ve saat 10.00’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı’nın kabul töreninde hazır bulunacak.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu saat 11.00’de de Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek resmi geçit törenini de şeref locasından izleyecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu aynı gün saat 16.30’da Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği Lozan Parkı’nın açılışında hazır bulunacak, saat 18.00’de de Batıkent’te Yenimahalle Belediyesi Spor Kompleksi’nin açılış törenine katıldıktan sonra saat 19.15’te Ankara Esenboğa’dan İstanbul Sabiha Gökçen havaalanına hareket edecek. Kılıçdaroğlu İstanbul’da da etkinliklere katılacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doğan29 Ağustos 2014 14:51

    RTE anayasayı çiğnedi de tanıklık etmedin ya meclise gitmedin ya deve kuşu misali kafanı gömdün e şimdi yarın da köşke gitme yiyosa hatta seçimleri de boykot et sadece darbe bekle, darbeyi ve peşinden sana görev verilmesini bekle sen en iyisi Kılıçdaroğlu!

  • erdem29 Ağustos 2014 14:22

    siyaset böyle,,birbirlerine etmedikleri hakaret bırakmazlar,,ertesi gün el sıkışırlar,,olan vatandaşa olur.