E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu hükümete yüklendi---

Kılıçdaroğlu hükümete yüklendi

Kılıçdaroğlu hükümete yüklendi
01 Kasım 2014 - 11:34 borsagundem.com

Antalya'da konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Bakan Faruk Çelik'i istifaya çağırdı

 Antalya'da Değerlendirme ve Seçime Hazırlık Toplantısı'nda konuşan  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir bakan çıkıp ‘maden ocağı kapatıyorum, 50 kişi araya giriyor açıyorum’ itirafında bulunursa siyasi ahlak gereği o bakan görevinden ayrılmalıdır. Cumhuriyet erdemse, faziletse o koltuktan ayrılacaksın. ‘Ben beceremedim, burada ölen işçilerin sorumluluğu bana aittir’ diyeceksin ve çekileceksin." dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

Devlet akılla yönetilmiyor. Devleti akılla yönetecek kadrolara teslime edeceksiniz. Ülke yönetimi sorun üretiyor. Bir ülke akıllarla yönetilirse büyür, gelişir. Akılla yönetmenin bir başka aralığı daha vardır. Siyasi sorumluluk.

“ÇALIŞMA KOŞULLARI FELAKET”

 Çalışma koşulları Türkiye’de felaket. Davutpaşa’ya, Zeytinburnu’na, Merter’e gitsinler görecekler. 12 saat aralıksız çalışanlar var. Yeraltında çalışanın yerüstüne çıkıp ekmek yemesini engellemesini nasıl savunacaksınız? Çağdaş Türkiye diyoruz. Hangi çağdaş, onurlu Türkiye’den bahsediyoruz? Alacaksınız insafsızca sömüreceksiniz.

“BU ÜLKE BÖYLE YÖNETİLEMEZ”

Bir ülke böyle yönetilemez. Aklın egemen olduğu ülkeyi inşa etmeliyiz. Akılla yönetilen ülkede siyasetçiler önce insan derler. Siyaset para, kişisel hırs, makam için yapılmaz. Siyaset insan ve insanın mutluluğu için yapılır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pınar01 Kasım 2014 11:41

    senin işin gücün de bu! keşke sende bir işin ucundan tutsan. kendi milletvekillerine sahip çıkmayı beceremeyen bu adamı konuşturup, haber yapanlarada yazıklar olsun.