E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKerry: Türkiye ön saflarda olacak---

Kerry: Türkiye ön saflarda olacak

Kerry: Türkiye ön saflarda olacak
23 Eylül 2014 - 21:35 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, yaptığı açıklamada "Türkiye de IŞİD'e karşı koalisyona katıldı ve ön saflarda yer alacak" dedi.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Türkiye'nin, IŞİD'e karşı kurulan uluslararası koalisyona katılma sözü verdiğini belirtirken, Türkiye'nin "Cephe hattında" yer alacağını da ifade etti.

"ÖNEMLİ BİR PARÇA"
Afp'nin haberine göre, New York'ta Türk yetkililerle görüştükten sonra katıldığı bir küresel terörle mücadele forumunda konuşan Kerry, ABD öncülüğündeki koalisyona Türkiye'nin vereceği desteğe ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Kerry, söz konusu koalisyonun "önemli bir parçası" olarak tanımladığı Türkiye'nin "cephe hattında" yer alacağını belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CENDERE24 Eylül 2014 09:18

    AMERİKA BAŞKA TÜRLÜ TÜRKİYEYLEN BAŞA ÇIKAMIYOR SAVAŞA TEŞVİK EDİP BAŞIMIZA BELAYI SARACAK

  • vatandaş24 Eylül 2014 00:57

    uçan kkuştan haberi olan conynin bizi illada birileriyle maksadı düşman edebilmek! Israili neden almıyor kara harekatına?Adamlar deneyimliler nasıl olsa..Pis koku bunlarya hayırlısı..

  • tabiki emir kulu başka ne olması lazımdı23 Eylül 2014 23:31

    göstermelik bir rest blöfünden sonra rehineler getirildi sonra hadi bakalım emre itaat zamanı biz seni milletine karşı bir kez daha yücelttik şimdi sıra sende...Ahh ahh ne zaman Türkiye bağımsız devleti olabileceğiz acaba ...

  • savaş23 Eylül 2014 23:26

    işidi yok edeceksek kendimiz yok edelim oralarıda alıp çıkalım din için vatan için millet için evet savaşalım israil rahatlasın şiilerin sünnileri daha iyi ezzin yok etsin işid gittimi kürdistan kurulsun diye savaşacaksak kusra bakmayın ben buna karşıyım

  • r23 Eylül 2014 22:59

    Amerika,toplan borusunu çalınca bizimkiler dahil bütün bölge ülkeleri koşturdu.Patronun kim olduğu da bir kere daha anlaşılmış oldu.

  • munci23 Eylül 2014 22:29

    tipe bak çay demle. 40 tane sömürgeci ülke 10.000 tane cihatçıyı yenemediniz. derdiniz o değil zaten türkiyeyi tuzağa sokmak.

  • Vatansever23 Eylül 2014 22:18

    EgerT,C bu savasin icine girerse Yaziklar olsun bu siyasilere Bu cok buyuk bir tuzak,T,C icin....

  • veli23 Eylül 2014 22:03

    has evladınız İsrail katılsın,sizin şer koalisyonunuza.

  • sss23 Eylül 2014 21:51

    hös ülen,kendiniz besleyip-büyüttünüz,kendi işinizi kendiniz yapın,pkk saflarında t.c ye saldırdınız,yetmedi mi.