E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKahvehane saldırganında polis katili şüphesi---

Kahvehane saldırganında polis katili şüphesi

Kahvehane saldırganında polis katili şüphesi
10 Şubat 2016 - 01:53 borsagundem.com

Küçükçekmece'deki kahvehane saldırısında 3 kişi daha gözaltında. Zanlılardan birinin Adana'da 2 polisin şehit edildiği olaya da karıştığı öne sürüldü

Küçükçekmece'de bir hafta önce kahvehaneye düzenlenen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin 3 kişinin tutuklanmasının ardından 3 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan Y.B'nin, Adana'da iki polis memurunun şehit edildiği olaya da karıştığı iddia edildi. 

Küçükçekmece'de bir hafta önce kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 3 kişi daha gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kanarya Mahallesi'ndeki kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıya karıştıkları iddia edilen bazı kişilerin Küçükçekmece'de bir evde saklandığını belirledi. 

Söz konusu adrese baskın yapan ekipler, uzun namlulu silahla kahvehaneye ateş ettiği iddia edilen Rıdvan A, silahları temin ettiği öne sürülen Yusuf B. ile ev sahibi İbrahim T'yi gözaltına aldı. 

PARMAK İZİ TESPİT EDİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde sorgusu devam eden şüphelilerden 17 yaşındaki Y.B'nin parmak izi ve el svabı incelemesi sonucu, şüphelinin 28 Eylül 2015'te Adana'da polis memurları Süleyman Çakır ve Bircan İlhanlı'nın şehit edildiği silahlı saldırıya da karıştığının tespit edildiği ileri sürüldü. 

3 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Kanarya Mahallesi'nde 1 Şubat'ta 2 kişinin ölümü, 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kahvehane saldırısına karıştıkları iddiasıyla önceki gün Küçükçekmece Adliyesine sevk edilen 4 kişiden 3'ü tutuklanmış, 1'i ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)