E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKağızman-Karakurt karayolu ulaşıma kapatıldı---

Kağızman-Karakurt karayolu ulaşıma kapatıldı

Kağızman-Karakurt karayolu ulaşıma kapatıldı
01 Ağustos 2015 - 21:09 borsagundem.com

Kağızman-Iğdır-Erzurum-Karakurt karayolu güvenlik nedeniyle trafiğe kapatıldı

Kağızman-Iğdır-Erzurum-Karakurt karayolu güvenlik gerekçesiyle araç trafiğine kapatıldı.

Edinilen bilgilere göre, PKK'lı teröristlerin son bir hafta içerisinde 2 kez yol keserek araç yaktığı Kağızman-Karakurt arasındaki 64 kilometrelik karayolu güvenlik açısından geçici olarak ulaşıma kapatıldı.

Kağızman-Iğdır-Erzurum-Karakurt karayolunun trafiğe kapatılmasıyla birlikte ulaşım Kağızman-Paslı-Kars-Sarıkamış karayolundan sağlanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kenan02 Ağustos 2015 01:10

    ortalık kan gölü her gün şehit cenazeleri geliyor, borsa TAVAN yapıyor. spekler algı bozuyor, şehirlerde, pkk yol kesip can alıyor ,tsk dağları düzleştiriyor, oysaki savaşı şehirlere yönlendirmek ve bütün evlere girerek, bu it sürüsü pkk lıları yok etmeli.

  • Güvenliği olmayan kazim01 Ağustos 2015 22:05

    Akıl var mantık var pkk durup durulken düğmeye basması kendi ayağına kursun sikmasi düğmeye basanlar bence farklı gruplar hükümetin elini güçlendirdi bu adamlar o kadar salak mi okadar oy dan sonra böyle mantıksız şeylerin yapılmasında bence başka kişiler ve içeriden düğmeye basılmış gibi geliyor bu olayda alanın parmağı varmıdır bilinmez ama bu gözden kaçırmamak lazım bu olay dan ancak bir takım kişiler imtiyaz sağlar ve kendi lehlerine gelenleri kullanır akıllı olmak lazım

  • polis01 Ağustos 2015 22:04

    YOLU NİYE KAPATIYORSUNUZ Bİ ZIRHLI KAMYON YAPIN VATANDAŞ GİBİ YOLDA SEYREDİ GELENİ GEBERTİN