E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJet Fadıl ortaya çıktı---

Jet Fadıl ortaya çıktı

Jet Fadıl ortaya çıktı
21 Nisan 2015 - 14:58 borsagundem.com

Fadıl Akgündüz, oy pusulasındaki yeri için kuraya katıldı

Siirt’ten bağımsız milletvekili adayı olan işadamı Fadıl Akgündüz, kente gelerek bugün oy pusulasındaki sıralama için kura çekimine katıldı.
İşadamı Fadıl Akgündüz, 7 Haziran günü yapılacak genel seçimlerde Siirt’ten bağımsız milletvekili adayı oldu. Akgündüz, bugün İl Seçim Kurulu’nda oy pusulasındaki sıralamaların yerinin belirlenmesi için yapılan kura çekimine katıldı. 

Oy pusulasında 1’inci sırada yer alan Akgündüz, Siirt’te 13 yıl önce milletvekili seçildiğini ancak seçimlerin iptal edildiğini hatırlatırken şöyle dedi:

"Tabii 13 yıl öncesinden kalan bir hatıramız vardı biliyorsunuz; hemşerilerimiz gösterdikleri bir teveccühleri vardı. Kişisel bir sıkıntım vardı, onu çözmek için devreye girmişlerdi. Ama ben bugün elhamdülillah kişisel bir ihtiyacım yok. Ama memleketimizin gençlerinin ihtiyaçları devam ettiğini görüyorum. Gideyim bu defa bana görev verirlerse artık memleketimizin, gençlerimizin emrinde bir dönem belki hizmet yapayım istedim. Bugünde geldik bağımsız adayların yer sırası için kura çekimi yapıldı, kura çekiminde birinci sırayı çektik. İnşallah seçimde de birinci sırayı alırız. Ben çok mutluyum, dün gece geldik, bugünden itibariyle de hemşerilerimizle buluşacağız."

Hakkında bazı basın yayın organlarında arama kararı olduğu yönünde haberler çıktığını söyleyen Fadıl Akgündüz, "İyi şeyler aranır her zaman, arayıp bulmak istersiniz tabii gördüğünüz gibi buradayız. Adliye tesislerindeyim. Siz değerli basın mensupları gibi keşke herkes sizin gibi benimle bire bir görüşüp haber yapsa o zaman doğru haber verecek. Ama kimisi emek vermeden kendi başına haber yapıyor o zamanda yanlış şeyler olabiliyor. Ama vatandaşlar alıştı buna elhamdülillah bir sorunumuz yok. Bugün buradayız yine gördüğünüz gibi o dinamizmi her şeyi taşıyoruz ve kendimi de şirketimi de bütün imkanlarımı da feda etmek için her an hazırım" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahmut Aslan21 Nisan 2015 23:21

    Binlerce kişiyi parasını alarak mağdur eden bu adam milletvekili olursa bu herkesin ayıbıdır.Onun yüzünden binlerce kişi perişan oldu.Verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı.türkiye'deki kredisi bitmiştir.herkes pusuda bekliyor.yakalasalar bir avuç suda boğacaklar,ama bulamıyorlar.delikanlıysa adresini versinde yüz yüze konuşalım,adam dolandırmak ne demekmiş soralım.

  • veysel elmas21 Nisan 2015 22:08

    Mahkeme kararlarında, Meclis araştırma komisyonu ve bilirkişi raporlarında '' Üstün nitelikli dolandırıcı'' olarak geçiyor.. Hala iş adamı! diye başlık atıyor media.

  • veysel elmas21 Nisan 2015 22:00

    Mahkeme kararlarında, Meclis araştırma komisyonu ve bilirkişi raporlarında '' Üstün nitelikli dolandırıcı'' olarak geçiyor.. Hala iş adamı diye başlık atıyor media..

  • veysel elmas21 Nisan 2015 21:55

    Sürücü kursu ile 8 yıl boyunca devleti dolandırdı. (Ticaret odasına ve Maliyeye kaydı yoktu) 1998 yılında başlanan JET Kent Eryaman hala teslim edilmedi. Beylik düzünden üyeleri dolandırdı. Jetpa dan 15 bin gurbetçiyi, Caprice Golddan usulsüz satş yaparak ve sahtecilikle 12 bin vatandaşı, Proton otomil den 6500 vatandaşı dolandırdı. Maldivlerden fotoğraf göstererek devremülk sattı. İMZA ismiyle otomobil yapacam dedi, patenti hala yok. Caprice Termal otel, yakınında 52 adet Villa, Muğlada 119 Dönüm arazi ve diğer şirketlerin tamında tek yetkili kişi gözükmesine rağmen mülkiyetler ablası ve eniştesinin üzerine. Eşinden bile boşanmıştır. Hakkında onlarca dava var. Daha önce vekilliği yasaya göre, yüz kızartıcı suçlardan 2 yıldan fazla hüküm giyen vekil olamaz gerekçesi ile düşmüştü. Bilirkişi Raporlarında ''NİTELİKLİ DOLANDIRICI'' geçiyor. Şimdi hizmet diyor!

  • ersin21 Nisan 2015 21:20

    Fırıldak geliyor kaçın 100 yılın en üçkağıtçısı geliyor.

  • art21 Nisan 2015 17:54

    jet fadıl sen bile mecliste yavaş kalırsın, canım benim sen başka kapıya. mecliste profesyoneller var .

  • ankara21 Nisan 2015 16:21

    ihlasın mücaiti borsada yatırımcıyı soyuyor bu açık açık.sözde müslümanlar

  • m21 Nisan 2015 16:16

    Girdi cikti bir daha girer bu ulkede

  • nuh21 Nisan 2015 16:12

    adam tam 12000 mağdur bıraktı hala elhamdülillah Allaha şükür. Yüzsüzlüğn bu kadarı da fazla bir insana caprice b paşayı 2012 de bitireceğim dedin de bitiremedin. Her ay düzenli kira vereceğim dedin 13 aydır kiraları vermiyosun. Çık yalan de Bpaşa daki satış ofisini kimse gelmesin diye kapattın. Caprice mağdurları derneği diye bir dernek senin mağduriyetinle kuruldu.