E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da polise silahlı saldırı---

İstanbul'da polise silahlı saldırı

İstanbul'da polise silahlı saldırı
25 Ocak 2015 - 16:48 borsagundem.com

Bahçelievler'de bir ihbar üzerine olay yerine giden polis, uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen zanlının silahlı saldırısına uğradı

Bahçelievler, Soğanlı'da bir evde kavga olduğu yolundaki ihbara giden polislere söz konusu evden ateş açıldı. Olayda 1 polis karın ve kalçasına isabet eden kurşunlarla, 1 sivil de kulağından yaralandı. Polis evin bir bölümüne kendini kilitleyen eli silahlı saldırganı etkisiz hale getirmek için çalışıyor. Saldırganın uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtiliyor.

KAVGA İHBARINA GİTTİ

Edinilen bilgiye göre Bahçelievler Soğanlı semtinde bulunan bir evde kavga olduğu yolunda ihbar eden polis ekibi olay yerine gitti. Söz konusu evdeki olaya müdühale etmeye çalışan polise ateş açıldı. 

UYUŞTURUCU BAĞIMLASI

Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen saldıganın silahından çıkan kurşunlar polisin karın ve kalçasına isabet etti. Olay üzerine adrese çok sayıda takviye ekip sevkedildi. Yaralı polis hastaneye kaldırıdı. Evin bir bölümünde saklanıp, saklandığı yere kendini kilitleyen saldırgan etkisiz hale getirilmeye çalışılıyor. Olay yerine özel tim polisleri de geldi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)