E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da kaçak parfüm operasyonu---

İstanbul'da kaçak parfüm operasyonu

İstanbul'da kaçak parfüm operasyonu
28 Ağustos 2014 - 05:39 borsagundem.com

Gümrük Muhafaza Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 65 bin 500 kaçak parfüm ele geçirildi

Bir ihbar üzerine, Fatih'te bulunan üç çarşıda yabancı menşeli parfüm satıldığı tespit edildi. Bunun üzerine bu çarşılarda bulunan 13 farklı işyerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Gümrük Muhafaza Ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 65 bin 500 adet parfüm ele geçirildi. Parfüm kaçakçılarına yönelik yapılan operasyon hakkında yazılı bilgi veren Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı "Bakanlığımız Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğünce kaçakçılığın her türü ile mücadele hem ulusal hem de uluslararası işbirliği içinde sürdürülmektedir. Sürdürülen bu mücadeleye vatandaşlarımızın da rastladıkları kaçakçılık olaylarını ücretsiz olan Alo 136 Gümrük Muhafaza İhbar Hattına bildirimde bulunarak katkıda bulunmalarını bekliyoruz" dedi. 

Parfüm kaçakçılık olayı ile ilgili olarak 11 kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)