E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail'den tüyler ürperten açıklama---

İsrail'den tüyler ürperten açıklama

İsrail'den tüyler ürperten açıklama
11 Temmuz 2014 - 12:40 borsagundem.com

Gazze'ye yüzlerce ton bomba yağdıran ve sivilleri katleden İsrail, saldırılarına hız kesmeden devam ediyor

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında ölü sayısı 100'e yaklaştı. Sabah saatlerinde iki evi daha vuran İsrail, kara harekâtı sinyali verdi.

İsrail Genelkurmay Başkanı Gantz: "Saldırılması gereken neresi varsa saldıracağız!"

Gazze'den gelen son dakika haberler ise bu sabahki saldırıda ölenlerin sayısının attığına dair oldu.

İsrail Başbakanı Netanyahu, Savunma Bakanı Moşe Yalon, Genelkurmay Başkanı Benny Gantz ve Hava Kuvvetleri Komutanı Amir Eshel ile düzenlediği Güvenlik Kabinesi Toplantısı sonrasında, Gazze'ye düzenlenen operasyon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Netanyahu, şunları kaydetti:

"Operasyonun üçüncü günündeyiz. Süreç yürürken planlanan ileri aşamalar henüz bizi bekliyor. Hamas'a ve teröristlere sert vurduk, kampanya devam ettiği sürece daha sert vurmaya devam edeceğiz. İsrail Savunma Kuvvetleri ve güvenlik birimlerine kararlı, kesin ve profesyonel eylemleri için tüm İsraillilerin minnettarlığını iletiyorum. Sivilleri ve masumları vurmaktan kaçınıyorlar ancak Hamas Filistinli sivillerin arkasına saklanıyor."

Netanyahu ayrıca, tüm İsraillileri bir arada olmaya çağırdı.

AĞIR BEDEL ÖDÜYORLAR

Savunma Bakanı Yalon da "Hamas'a ve diğer terör örgütlerine ait yüzlerce hedef ve militan evleri vuruldu, onlarca terörist öldürüldü. Hamas'ı vurmaya devam ediyoruz. Son günlerde yaptıkları şeyler için ağır bedel ödüyorlar" diye konuştu.

HAVADA, KARADA VE DENİZDE SALDIRACAĞIZ

Genelkurmay Başkanı Gantz ise "Saldırılması gereken neresi varsa saldıracağız, savunulması gereken neresi varsa savunacağız. Havada, denizde, karada saldıracağız ve savunacağız" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)