E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail’den camiye füzeli saldırı---

İsrail’den camiye füzeli saldırı

İsrail’den camiye füzeli saldırı
13 Temmuz 2014 - 00:20 borsagundem.com

İsrail Gazze’de katliama devam ediyor. Bu kez hedefi cami oldu...

İsrail cami çıkışında füze saldırısı düzenledi. Saldırıda ilk gelen bilgilere göre en az 15 kişi öldü, onlarca yaralı var... İsrail'in, saldırıda Hamas'ın Gazze polis müdürünün evini hedef aldığı ancak evin bir camiye çok yakın olması nedeniyle akşam namazından çıkanların öldüğü belirtiliyor. Hamas polis şefinin durumunun kritik olduğu belirtiliyor.
Öte yandan İsrail radyosu, kara harekatının birkaç saat içinde başlayacağını duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İBRAHİM13 Temmuz 2014 02:52

    ALLAHIM KAHHAR isminle israili kahreyle perişan eyle abd nin şımarık çocuğunu rezil eyle...elbet birgün bunların hesabı sorulacak yüzyıl sonra bile olsa...almanlar yaktı sizi filistinliler değil...artık sabun olsanız kullanılmazsınız...

  • deniz13 Temmuz 2014 02:24

    ALLAH İSRAİLİ VE İSLAM DÜŞMANLARINI KAHHAR SIFATI İLE KAHRU PERİŞAN EYLESİN DEVLETİMİZİ MİLLETİMİZİ VE TÜM İSLAM ALEMİNİ KORUSUN

  • antinurcu13 Temmuz 2014 02:05

    Fethullah gülenden israil için sıradaki bedduayı istek yapıyoruz yiyorsa çıkıp bangır bangır beddua ediniz bu ülkenin başbakanına ettiğiniz gibi! O israile ve bulunduğunuz ülkeye ediniz israili bu katliamı desteklediği için! Delikanlı derim işte o zaman!

  • çakma13 Temmuz 2014 01:49

    dünya lideri duymasın sakın

  • seyfettin13 Temmuz 2014 01:02

    Allah belayı filistine vermiş,yapacak bir şey yok

  • brief13 Temmuz 2014 00:36

    Sayın Başbakan o kadar gider ( one minute) yaptiniz, metro açılışında dunya lideri olarak karsilandiniz ne degisti? Gider yapan bir dunya lideri iken saldırılar durmazsa ilişkilerimiz normallesmez diyen duruma dustunuz, sayin Başbakan sizi kaale almıyorlar, bu konuda etkiniz sıfır.

  • jj13 Temmuz 2014 00:27

    allah belanızı versin inşallah