E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail, Suriye ve Lübnan'ı vurdu---

İsrail, Suriye ve Lübnan'ı vurdu

İsrail, Suriye ve Lübnan'ı vurdu
14 Temmuz 2014 - 11:30 borsagundem.com

Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 7. gününe giren İsrail bugün Lübnan ve Suriye'de de bazı hedefleri vurdu

Aynı zamanda hangi ülkeye ait olduğu henüz bilinmeyen bir insansız hava aracını da düşürdü. Gazze'de ise ölü sayısı bugün itibariyle 172 olarak açıklandı.

İsrail Ordusundan yapılan açıklamada, Suriye ve Lübnan'daki bazı hedeflerin vurulduğu belirtildi. Açıklamada, Lübnan'ın güneyinden ve Suriye'den İsrail'e füze saldırıları düzenlendiği ifade edildi.

İsrail, bu saldırılara karşılık vererek Suriye ve Lübnan'daki bazı hedefleri bombaladı.

Suriye'den Golan tepelerine füze fırlatıldı. Füze boş araziye düştü. Buna karşılık veren İsrail, Suriye ordusuna ait mevzi ve cephanelere saldırı düzenledi.

İSRAİL İHA DÜŞÜRDÜ

Ayrıca İsrail ordusu, ülkenin güneyinde kime ait olduğu bilinmeyen bir İnsansız Hava Aracını da  düşürdüğünü açıkladı. İsrail ordusundan yapılan yazılı açılamada, "Aşdot kıyılarında fark edilen bir İHA, İsrail Hava kuvvetleri tarafından düşürüldü" denildi.

SALDIRILARDA 172 KİŞİ ÖLDÜ

İsrail'in geçen haftadan bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 172'ye yükseldi, bin 267 kişi ise yaralandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kuru sıkı yağmurlu bir gündü14 Temmuz 2014 15:34

    usta eminim çok sert nutuk atacaktır bu hususta

  • umer muhtar 14 Temmuz 2014 15:06

    onlar zaten bu dünyada vurulmaya alışmış ölmüş eşek kurttan korkmazmış.gün gelecek israili biz vuracağız 15 sene içinde arap ölkelerinide israilin kukla köpeklerinden temizleyeceğiz. n

  • mikail14 Temmuz 2014 14:54

    usta duymasın

  • XYZ14 Temmuz 2014 14:07

    SURİYE DE BİZİM UÇAĞIMIZI DÜŞÜRMÜŞTÜ İKİ ŞEHİT VERMİŞTİK. İSRAİL E FÜZE ATMIŞLAR DOĞRU MU YALANMI BELLİ DEĞİL, FAKAT ÖLEN VARMI? AÇIKLAMADA YOK. İSRAİL FÜZE ATTILAR DİYE HEM SURİYE Yİ, HEM LÜBNAN I VE HEMDE GAZZE Yİ VURUYOR. DÜNYADA SES YOK. BEKALA BİZ ŞEHİT VERMEMİZE RAĞMEN SURİYE Yİ NİYE VURMADIK? BİZ VURSAYDIK DÜNYANIN BÜYÜK KÖPEKLERİ HAVLAMAYA BAŞLARDI. ULAN BU DÜNYA İSRAİLİN Mİ???