E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail ordusu saldırıya geçti---

İsrail ordusu saldırıya geçti

İsrail ordusu saldırıya geçti
18 Kasım 2014 - 22:59 borsagundem.com

İsrail askerleri, Filistin'in Ramallah kentine girdi.

Filistin haber Ajansı'de yer alan habere göre İsrail Askerleri Batı Şeria'nın Ramallahkentine girdi. İsrail askerlerinin 1 kişiyi de gözaltına aldığı iddia ediliyor.

NETANYAHU  YIKIM EMRİ VERDİ
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, sinagoga düzenledikleri saldırı sırasında polis tarafından öldürülen iki Filistinli'nin evlerinin yıkılması talimatı verdi.

İsrail Başbakanlık basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre; Netanyahu, saldırısı sonrası ofisinde güvenlik toplantısı yaptı. Toplantıya, Savunma Bakanı Moshe Yaalon, Kamu Güvenliği Bakanı Yitzhak Aharonovitch, Şabak (iç istihbarat birimi) Direktörü Yoram Cohen, Kudüs Belediye Başkanı Nir Barkat, Başsavcı Shai Nitzan, Kudüs Emniyet Müdürü Moshe Edri, orduda hükümetle ilişkilerden sorumlu Tuğgeneral Yoav Mordechai katıldı.

Son saldırılara katılan Filistinlilerin evlerinin yıkılması emrini veren Netanyahu, bu saldırıları kışkırtanlara verilecek cezaları da arttırma kararı aldı. Söz konusu kararların, ülke genelinde güvenliği arttırmak üzere uygulanacak tedbirlere ilave olarak alındığı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • munci19 Kasım 2014 00:14

    amerikan istihbarat raporlarına göre 2020 yılında israil diye bir devlet kalmayacak. sanırım bunun yapıtaşlarını döşüyorlar.

  • sami18 Kasım 2014 23:12

    Allahim bu göderdiğin kitapları değiştirmiş şeytanın askerlerine yol verme onların başına öyle bir bela verki bir daha dünyanın başına bela olamasınlar AMİN