E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIŞİD petrolü yönetecek kişiyi arıyor---

IŞİD petrolü yönetecek kişiyi arıyor

IŞİD petrolü yönetecek kişiyi arıyor
01 Kasım 2014 - 14:59 borsagundem.com

Petrol alanındaki faaliyetlere önem veren IŞİD terör örgütü, 225,000 dolar maaş ile rafineriler için bir yönetici arıyor

Petrol alanındaki faaliyetlere önem veren IŞİD terör örgütü, petrolü yönetecek yönetici arıyor.

The Times'da yer alan habere göre, örgüt tarafından ele geçirilen Irak'taki petrol sahalarında Haziran ayında yaşanan ölümcül kazalar serisinin ardından, IŞİD elinde bulundurduğu rafinerileri yönetecek ve yaşanan kazanç kayıplarını sonlandıracak bir yönetici arıyor. IŞİD adaylar arasından uygun gördüğü ve işe alacağı kişiye, yıllık 225,000 dolar maaş ödeyecek. 

Rafineri yöneticisi pozisyonu, IŞİD'in boşluk bulunan en önemli noktalarından biri olarak görülüyor. Örgütün kara borsa petrol gelirleri yaz aylarının başında günlük 3 milyon doların üzerinde olarak tahmin edilirken, bunun 3'te ikisinin azaldığı ve giderek gerilemeye devam ettiği düşünülüyor. 

Irak'taki petrol işçileri, ülkenin Kürt bölgesindeki kara borsa mümessillerinin yoğun bir şekilde satış noktalarıyla ilgili ilanlar verdiğini söylüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Abdullah02 Kasım 2014 01:58

    ilginç İŞİD iblisleri turkmen asuri ezidi kurt civardaki butun halkların yaşadığı şehirleri harabeye cevirdi, ama iŞİDin iki başşehri rakkka ve musul tam donanımlı ayakta. peki diğerleride onların şehirlerine saldırıp o şehirleri harabeye çevirseler orda İŞİDi destekleyenler nasıl karşılar bunu? veya diğer gruplarda şitin yaptığı gibi işitcilerin malı canı namusu bize helal deyip karşı hareket yapsalar şidi destekleyenler nasıl karşılar acaba?

  • ank02 Kasım 2014 00:54

    yolda kaçmışlar nolacak zaten barzaniyle ypg nin arası yokki o yüzden 2000 kişiye razı olmadı ypg

  • Musul Rakka01 Kasım 2014 17:34

    İşid Rakka ve Musulda uslenmimiş. Bu iki şehir ana karagah, bu şehrleri üsolarak kullanarak saldırdığı butun şehirler harabeye cevirdilir. insanları evlerinden yurtlarından ettiler. bunların şehirleride başlarına yıkılmadıkça dah çok sehri yakıp yıkalar

  • bahar01 Kasım 2014 16:24

    peşmergeler gitmişti ne oldu?