E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"IŞİD Kobani'ye girdi"---

"IŞİD Kobani'ye girdi"

IŞİD Kobani'ye girdi
02 Ekim 2014 - 19:17 borsagundem.com

Terör örgütü IŞİD'e bağlı birliklerin Kobani'ye doğudan girdiği iddia edildi

Terör örgütü IŞİD'e bağlı birliklerin Kobani'ye doğudan girdiği ileri sürüldü.

Suriye'deki muhaliflere ait Masar Ajansı'nda yer alan haberde, Kobani'ye doğudan giren IŞİD, Kazkan köyü ve bölgedeki bazı önemli yerlerin denetimini sağladı. Bölgedeki Kürt gruplarıyla yaşanan çatışmalarda ölü ve yaralıların olduğu bilgisinin yer aldığı haberde, IŞİD'in bomba yüklü araçla ilçe girişinde düzenlediği saldırıda Kürt gruplarına bağlı 4 kişinin öldüğü, Kürt gruplarının da IŞİD mevzilerine roketle saldırdığı ifade edildi.

Haberde, ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerin hava saldırılarına devam ettiği, IŞİD'in ise Kobani'ye ilerleyişini sürdürdüğü kaydedildi.

KOBANİ'NİN DOĞUSUNDAN İLÇE MERKEZİNE İZLİ MERMİLER
Milliyet'te yer alan habere göre Kobani’de havanın kararması ile birlikte ilçenin doğu bölgesinden ilçe merkezine doğru izli mermiler ateşlendi. Türkiye tarafından da görülen izli mermiler heyecana yol açarken, güvenlik güçleri zaman zaman patlamaların da duyulduğu Kobani sınırına sivillerin yaklaşmasına izin vermedi.
 
ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR
Kobani'de, gün boyu aralıklarla süren çatışma havanın kararmasıyla da devam etti. Kobani'de havanın kararması ile birlikte ilçenin doğu bölgesinden ilçe merkezine doğru izli mermiler ateşlendi. Türkiye tarafından da görülen izli mermiler heyecana yol açarken, güvenlik güçleri zaman zaman patlamaların da duyulduğu Kobani sınırına sivillerin yaklaşmasına izin vermiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet02 Ekim 2014 21:02

    nasılkli elkaidegün geldi amerikanın başına bela oldu işid de bir gün türkiyenin başına bela olacak.ozaman göreceğis istikameti...

  • büyük türk02 Ekim 2014 19:55

    hazır kobaniye girmişken kandilede gitseler o dağ cok önemli işid istikametiniz kandil :)