E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİhsanoğlu’ndan Erdoğan’a bayram telefonu---

İhsanoğlu’ndan Erdoğan’a bayram telefonu

İhsanoğlu’ndan Erdoğan’a bayram telefonu
28 Temmuz 2014 - 13:54 borsagundem.com

Ekmeleddin İhsanoğlu, Recep Tayyip Erdoğan ve Selahattin Demirtaş’ı aradı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çatı aday olarak giren Ekmeleddin İhsanoğlu, diğer iki aday, Recep Tayyip Erdoğan ve Selahattin Demirtaş'ı telefonla arayarak bayramlarını kutladı. Zeynep Gürcanlı’nın Hürriyet’teki haberine göre İhsanoğlu, bayramın birinci günü sabaha, kendisine destek veren ya da vermeyen, tüm siyasi partilerin liderlerini, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ve KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun ayrı ayrı arayarak, bayramlarını kutladı.

"ÇOCUKLARINIZ VE TORUNLARINIZLA, HAYIRLI BAYRAMLAR..."
Başbakan Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesinde bayram tebriğini ileten İhsanoğlu, "Çocuklarınız ve torunlarınızla, hayırlı bir bayram geçirmenizi dilerim" dedi. 
Başbakan Erdoğan da İhsanoğlu'na aynı dileklerle mukabele etti.

DEMİRTAŞ'LA DİYARBAKIR'I KONUŞTULAR
İhsanoğlu, bir diğer Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı da tebrik için aradı. Demirtaş'la bayramlaşmanın ardından, İhsanoğlu'nun Cuma günü yaptığı Diyarbakır mitingi ele alındı. Demirtaş, İhsanoğlu'na "iyi bir miting gerçekleştirmişsiniz" derken, İhsanoğlu da, "Keşke siz de orada olsaydınız. Görüşme imkanı bulurduk" yanıtını verdi.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sen çok yaşa usta 28 Temmuz 2014 20:03

    rabbim başımızdan eksik etmesin yoksa düşünmek dahi istemiyorum

  • İP Ulusalcı28 Temmuz 2014 15:43

    ülkücüler, kemalistler, alperenler, işçi partlililer heparcılar bütün ulusalcılar bir çatı altında birleşmelidir. ulusalcı güç bütünleşirse iktidar ulusalcılarındır her zaman.

  • Ekmel28 Temmuz 2014 14:06

    Mhp li ulusalcılar ile kemalist ulusalcılar zaten tabanda birleşmiş durumda. hepar ve bbp nin de bu bileşkeye ciddi desteği var. Sadece butun uluscuları bir araya getirecek bir lidere ihtiyac var. Ekmeleddin bey bunu gercekleştirecek liderliği yapabilir.

  • MHP BBP ULUSALCI CEPHE28 Temmuz 2014 14:01

    EKMELEDDİN SECİM SONUNDA MHP YE KATILACAKTIR. MHP İLE BBP Yİ BİRLEŞTİREBİLECEK TEK KİŞİDİR! VE DİĞER UUSALCI GRUPLARIDA AYNI ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİRECEKTİR