E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİhsanoğlu'na 13 partiden destek---

İhsanoğlu'na 13 partiden destek

İhsanoğlu'na 13 partiden destek
24 Temmuz 2014 - 13:00 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veren parti sayısı 13'e çıktı

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun basın danışmanlığından yapılan açıklamada, "Türkiye siyaset tarihinin en büyük mutabakatında 13. siyasi parti de Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına destek verdi.

Büyük mutabakatın Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na CHP, MHP, DSP, LDP, DP, BTP, BBP, DHP, TSİP, DYP, KP’nin ardından Hak ve Adalet Partisi (HAP) ve TURK Parti’den (Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi (TÜRK Parti) de destek kararı çıktı." denildi.

Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk’ün partisinin desteğini açıklamasının ardından TURK Parti Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç de parti meclisinde yapılan toplantıyla Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun desteklenmesine oy birliği ile karar verdiklerini söyledi. Böylece İhsanoğlu’na destek veren siyasi parti sayısı 13’e yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abdullah 24 Temmuz 2014 13:58

    bu çatının altında ne ateşi yanıyor acaba bacası tütse de bir analiz etsek ne pislikler ne dumanlar çıkacak. millet destek vermedikten sonra ne yazar 50 parti satın alsalar. bu kıymetli adamı kim keşfetti bu kadar destek vardıda CHP neden genel müdür yapmamış bu adamı

  • kt24 Temmuz 2014 13:39

    kendilerinden başka seçmenleri var mı acaba bu partilerin

  • ali24 Temmuz 2014 13:09

    tırt