E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHSYK üyeleri mazbatalarını aldı---

HSYK üyeleri mazbatalarını aldı

HSYK üyeleri mazbatalarını aldı
21 Ekim 2014 - 04:59 borsagundem.com

HSYK seçimlerini kazanan 10 asıl ve 6 yedek üye için dün YSK’da düzenlenen mazbata törenine YSK üyelerinin yanı sıra hakim ve savcılar da katıldı

HSYK üyeliğini kazanan yargı mensupları, YSK'da düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. HSYK seçimlerini kazanan 10 asıl ve 6 yedek üye için dün YSK’da düzenlenen mazbata törenine YSK üyelerinin yanı sıra Ankara Adliyesi’nde görev yapan çok sayıda hâkim ve savcı katıldı.

Hasan Mesut Benli'nin Hürriyet'teki haberine göre törende, İdari Yargı’dan Cemaat’e yakın hâkim ve savcıların oylarıyla seçildiği iddia edilen HSYK üyeleri Ahmet Berberoğlu ve Mahmut Şen’in sadece YSK üyeleri tarafından alkışlandıkları görüldü. Hükümetin desteklediği iddia edilen Yargıda Birlik Platformu (YBP) listesinden HSYK üyeliğine seçilen üyeler ise yoğun alkış aldı. Mazeret bildirerek törene katılmayan ancak YBP listesinden yedek üye seçilenler de alkış aldı. Adli Yargı’dan HSYK asıl üyeliğine seçilen Ramazan Kaya,“Yargı milletin yargısı olacaktır. Şunun ya da bunun yargısı olmayacak ve milletimizin yeniden yargıya güven duyacaktır” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KIRIKKALE ADLİYESİ ATİLA BAL 21 Ekim 2014 13:45

    Emrinde çalışmaktan onur duyduğum değerli başsavcımız Metin Yandırmaz'a yeni görevlerinde üstün başarılar DİLERİM SAYGILARIMLA