E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHollande: Esed Rus yardımıyla halkını katlediyor---

Hollande: Esed Rus yardımıyla halkını katlediyor

Hollande: Esed Rus yardımıyla halkını katlediyor
12 Şubat 2016 - 00:42 borsagundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande "Esed halkını, Rusya'nın da yardımıyla katliamdan geçiriyor" dedi

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Rusya'ya, Suriye'deki faaliyetlerine son verme çağrısı yaptı.

Fransız ''TF1'' haber kanalına konuşan Hollande, ''Rusya'ya faaliyetlerine son vermesi çağrısı yapıyorum. Çünkü binlerce insan hava saldırıları yüzünden evlerini terk ediyor''dedi.

''Esed rejiminin yönetimi bırakması için gerekenin yapılması gerektiğini'' kaydeden Hollande, ''Esed halkını, Rusya'nın da yardımıyla katliamdan geçiriyor''diye konuştu.

Fransa, Irak ve Suriye'de terör örgütü DAEŞ'e yönelik hava operasyonlarına aktif olarak katılıyor. Dışişleri Bakanlığı görevini dün bırakan Laurent Fabius, basına yaptığı açıklamada, Suriye konusunda ABD Başkanı Barack Obama’ya eleştirilerde bulunmuş ve Washington’un meydanı boş bırakması yüzünden Moskova’nın burada devreye girdiğini savunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mrt12 Şubat 2016 23:27

    Suriye bir kara delik gibi. Gireni yutuyor. ABD çekildi uzaktan takip ediyor. Rusya ateşkes istemeye başladı. Olan masum sivillere oluyor.

  • Ottoman12 Şubat 2016 03:15

    Yenimi uyandın holl yalnız bizimkiler rus uçağını düşürünce bi anda kendini ruslara dayadın ARTIK OYUN BOZULDU DUALARIMIZ SENİNLE UZUN ADAM

  • KARTALAĞABEYLİ12 Şubat 2016 01:08

    BENCE PYD Yİ KULLANIYOR.BİLGİ AMAÇLI.VEDE KULLANACAK.ÇÜNKİ RUSYA YÖNETİMİ ÇOK İYİ BİLİR HER TERÖR ÖRGÜTÜNÜN UZANTISININ ASLINDA SİYASİ YÖNETİMLER OLDUĞUNU,ÜST AKIL.

  • Sıra ABD'de12 Şubat 2016 01:04

    Nasıl ki, Hollande, 4 ay önceki tavrından çark etti, bir gün gelecek ABD de PYD konusundaki tavrından çark edecek.

  • KARTALAĞABEYLİ12 Şubat 2016 01:01

    HALA ANLAMAYAN VARMI.RUSYA ASLINDA 2 Lİ OYNUYOR ÇÜNKİ PETROL BAZ ALINDIĞINDA ÇIKARLARINI KORUYUP ORTAMI ANALİZ EDİYOR..ÇÜNKİ G20 İÇİNDE DE DÜRÜST OLMAYANLAR VAR

  • KARTALAĞABEYLİ12 Şubat 2016 00:59

    NEKADAR ENTERASAN DEAŞIN BİR NOMARALI YANDAŞININ ACIKLAALARI ÇOK DİKKAT CEKİÇİ.OKİ G20 DEN KAÇMIŞ VE TERÖR SALDIRISINA UĞRAMIŞ VE SONRASINDA SALDIRININ G20 DEN YAPILDIĞININ ÇOK İYİ BİLİNÇİNDE OLAN FRANSA ÜLKEDE OLAĞAN ÜSTÜ HAL İLAN EDİP G20 YE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPMIŞDI

  • Günaydın12 Şubat 2016 00:49

    Bu küçücük haber aslında çok büyük anlamlarla yüklü. Fazla değil sadece 4 ay önceyi hatırlayın. Moskova'da Hollande ile Putin'in buluşmasını, birlikte açıklama yapmasını hatırlayın. Ne demişti o zaman Hollande: "IŞİD'e karşı Rusya ile birlikte hareket edeceğiz" Peki şimdi ne oldu. O zaman adama demezler mi? Esed Rusya'nın yardımıyla halkını katlediyorsa sen de Rusya'nın yanında değil miydin!