E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHDP'li vekile ailesinden büyük tepki---

HDP'li vekile ailesinden büyük tepki

HDP'li vekile ailesinden büyük tepki
01 Ağustos 2015 - 06:47 borsagundem.com

Eski AK Parti milletvekili Rüstem Zeydan, kardeşi HDP milletvekili Abdullah Zeydan'ın PKK lehine söylediği sözlere büyük tepki gösterdi

AK Parti 23'üncü Dönem Milletvekili ve 25'inci Dönem milletvekili adayı Rüstem Zeydan, kardeşi HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'ın terör örgütü PKK lehine söylediği sözleri aile olarak kabul etmediklerini belirtti.

Zeydan, yaptığı yazılı açıklamada, kardeşi HDP Hakkari Milletvekili  Abdullah Zeydan'ın, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik  başlattığı hava saldırılarına ilişkin, 26 Temmuz'da yapılan protesto yürüyüşünde  söylediği, "PKK'nın öyle bir gücü var ki sizi tükürüğüyle boğar" sözlerini aile  olarak asla kabul etmediklerini kaydetti.

Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana Zeydan ailesinin siyasi duruşunun  tartışma konusu bile edilemeyecek kadar net ve belli olduğunu vurgulayan Zeydan,  açıklamasında şunları kaydetti:

"Senelerini memleketine hizmet için adamış, hiçbir zaman çizgisini  değiştirmemiş, ömrü ve hayatı, devletinin ve milletinin yanında geçen rahmetli  babam Mustafa Zeydan, 'Zeydan' ailesinin ezelden, ebede tek siyasi temsilcisidir.  Onu da siyasi mirasçısı olarak temsil eden tek yetkili şahsımdır. Biz her daim  memleketimize ve milletimize emek verdik, devletimizin ve vatandaşımızın güvenini  hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Benim ve babamın memleketi için yapmış oldukları ve  devletinin yanında oluşu, bir koca devir, bir Abdullah Zeydan ile harcanacak  kadar küçük değildir. Abdullah Zeydan hiçbir koşulda Mustafa Zeydan'ı temsil  etmemiştir, etmemektedir ve edemeyecektir. Kendisinin söylemiş olduğu çirkin,  kabul edilemez ve de tarafımdan içtenlikle reddedilen söylemini, Zeydan ailesi  olarak reddediyor ve kabul edilemez görüyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)