E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Hayır' sonrası Yunanistan'ı görüşecekler---

'Hayır' sonrası Yunanistan'ı görüşecekler

'Hayır' sonrası Yunanistan'ı görüşecekler
05 Temmuz 2015 - 23:12 borsagundem.com

Çipras referandum sonucunun netleşmesi sonrası Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'la görüştü. Hollande, Almanya Başbakanı Merkel'le buluşacaklarını söyledi

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Almanya Başbakanı Angela Merkel, Yunanistan'daki referandumun sonucunu değerlendirmek üzere yarın Paris'te bir araya gelecek.
      
Fransa Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, iki liderin, yarın Elysee Sarayı'nda referandum sonucunu görüşeceği ardından çalışma yemeği yiyeceği duyuruldu.
      
Yunanistan, kreditörlerin nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında sunduğu anlaşma önerisine "evet" ya da "hayır" demek için bugün sandığa gitti. Oyların yüzde 90'ı sayılırken 'hayır' oyları yüzde 61.35, 'evet' oyları ise yüzde 38.65 olarak açıklandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serce05 Temmuz 2015 23:24

    almanya ve fıransanın yunanıstan oylaması sonrası merkelin Hollande ile ilişkileri kesinlikle üvey evlat kaynana cığırtkanlığı yapar demedi demeyin.bu gacıya güven olmaz..neden fıransa