E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Hamas roket atmayı keserse...---

​Hamas roket atmayı keserse...

​Hamas roket atmayı keserse...
09 Temmuz 2014 - 20:30 borsagundem.com

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Hamas’ın İsrail’e roket atmayı kesmesi durumunda kara operasyonu gerçekleştirilmeyeceğini söyledi

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Hamas'ın İsrail'e roket atmayı kesmesi durumunda kara operasyonu gerçekleştirilmeyeceğini söyledi. 

CNN'e konuşan İsrail Cumhurbaşkanı Peres, Gazze'ye hava operasyonunun yakın zamanda başlayabileceği bilgisini verdi. Ancak Peres, "Eğer, örneğin bu gece, roket atmayı keserlerse Gazze'ye karadan giriş yapılmayacak. Fakat eğer roket atmayı sürdürürlerse er ya da geç vereceğimiz cevap bu yönde olacak" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doğan10 Temmuz 2014 02:46

    Dünyada hiç kimse yoktur ki yeterince güçlenmeden düşmanına saldırsın. Hamas yeneceği kadar güç toplamadan neden israile saldırsın roket atsınki? Daha ne düzmeceleriniz var acaba, ama Allahın da bir hesabı var ve siz de kendi hesabınızda boğulacaksınız inşaallah. Hamas roket atmayı keserseymiş... Kendi katliamlarınızı meşru göstermek adına olan formülünüz...

  • yüzsüzler10 Temmuz 2014 00:09

    Adama bak ya, dünyanın gözünün içine bakarak yalan söylüyor. Sen değil miydin günlerdir hatta haftalardır Gazze'ye hava saldırısı düzenleyen, sen değil miydin sivilleri katleden. Adamlar durduk yere mi sana roket attı! Yüzsüzlüğün bu kadarına pes. Hem suçlu hem güçlü.