E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakim ve savcılara iyi haber---

Hakim ve savcılara iyi haber

Hakim ve savcılara iyi haber
22 Temmuz 2014 - 06:52 borsagundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hakim ve savcıların maaşlarına düzeltmeler yapılacağını söyledi

Avukatlıktan mesleğe kabul edilen hakim ve savcıların iftar yemeğine katılan Bakan Bozdağ, maaş zammı ve sicil affına ilişkin iki müjde verdi. Ağustos ayı içinde kanun tasarısını TBMM’ye sevk edeceklerinini altını çizen Bozdağ, sicille ilgili konularda da bakanlık olarak bir hazırlık içinde olduklarına değindi. Bakan Bozdağ, “Bu çerçevede sicil affıyla bir düzenleme yapacağız” dedi. 

HSYK SEÇİMLERİ İÇİN TALİMAT

Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil de mesleğe yeni kabul edilen hakim ve savcı adayların önümüzdeki HSYK seçimlerinde oy kullanacaklarını belirterek, “Bu adaylarımız ilk HSYK seçimlerinde oy kullanacak kardeşlerimiz. Beklentilerimiz oldukça yüksek bu arkadaşlardan. HSYK seçiminde bu kardeşlerimizden oy kullanırken, vicdanlarına göre, ülkemizin hassasiyetlerini gözeterek oy kullanmalarını özellikle istiyorum, diliyorum” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Komando22 Temmuz 2014 09:42

    Yetmiyor mu? Aldıkları kararlarla vicdanları yaralayanlara ne maaş artışı, önce içlerindeki hainleri temizlesinler! Haketmedikleri halde yüksek maaş alan doktorlar, hakim ve savcılar ile albaylara ne demeli...