E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Şükür'den AK Partililere sert cevap---

Hakan Şükür'den AK Partililere sert cevap

Hakan Şükür'den AK Partililere sert cevap
20 Ocak 2015 - 22:34 borsagundem.com

Hakan Şükür'ün Meclis'te kendisine 'Hoşgeldin Torinolu' notu bırakan milletvekillerine cevabı sert oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde 4 eski bakanın Yüce Divan'a gönderilip gönderilmemesi ile ilgili TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmeler sırasında Ak Parti milletvekillerinin partilerinden istifa eden Hakan Şükür için beyaz kağıda yazdıkları "Hoşgeldin Torinolu" notuna Hakan Şükür'den cevap geldi. 

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada konu ile ilgili Şükür, "Çok güldüm; Troll vekiller 'Hoş geldin Torinolu' yazmışlar. 'Hoşbulduk hırsız seviciler' desem yeri" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır20 Ocak 2015 23:58

    Hakan bey ne olacak bu ipek enerjinin durumu 17 aralık arifesi istifa ettiniz birifing verin hasta ettiniz bizi hala hırsızlıkla suçluyorsun ytd

  • AHMET ATEŞ20 Ocak 2015 23:17

    TORİNOLU ŞABANN DİLİN KEMİĞİ YOK KONUŞUYORSUNN ASIL HIRSIZ SEVVİCİ SİZSİNİZ. AMA UTANNMAZDA SİZSİNİZ. YILLARDIR TAKIYE YAPA YAPA ÜSTAD OMUŞSUNUZ..HARAM YEMEMİŞLER, YOLSUZLUK YAPMAMIŞLAR, HİZMET EDİYORLARMIŞ!!!! MEMLEKETİNNN HER YERİNDEKİ ARAZİLERİ ADAMLARINIZ VASITASI İLE MİLLETİN MALINI UCUZA KAPATMIŞSINNIZ SONRA HİZMETTEYİZ DEYİP MİLLETİ ALDATMIŞSINIZ!!!PARALELCİLER YATACAK YERİNİZ YOK SİZİN.. HEP KENDİNİZE HİZMET ETMİŞSİNİZ. HÜKÜMETTE DEĞİLSİNİZ SORUMLULUĞUNUZ YOK AMMA TÜM MEMLEKETİN KAYMAĞINI YEMEYE KALKMIŞSINIZ.. AL BİR ÖRNEK DAHA..(YÜZLERCE ÖRNEKTEN BİTANESİ)..MENFAAT GİDİNCE HÜKÜMETİ YOLSUZLUKLA İTHAM EDİP YIKMAYA ÇALIŞMANIZDA HAİNLİĞİN DANİSKASI..ALLAH KAHRETSİN O HAİNLİKTE PARMAĞI OLANLARI VE İŞ BİRLİKCİLERİNİZİ...

  • gelecek20 Ocak 2015 23:01

    Ülkemizin geleceğini çaldılar.Artık ülkemiz yükselen değer değil.

  • okn20 Ocak 2015 23:00

    senin vekilliğineee tüüüü.... ulen akp sayesinde vekilsin beee yemek yediğin kaba.......