E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGürsel Tekin'den çok sert açıklama---

Gürsel Tekin'den çok sert açıklama

Gürsel Tekin'den çok sert açıklama
24 Haziran 2015 - 21:19 borsagundem.com

Gürsel Tekin’in TRT personelinin muhalefet liderlerine yönelik twitter üzerinden yapılan paylaşımları yargıya taşıyacaklarını bildirdi.

Tekin, yazılı açıklamasında, söz konusu paylaşımların dün bazı gazetelerde yer aldığını belirtti. Paylaşımlarda bulunan bu kişinin bağlı bulunduğu kurumun yöneticisinin, kendisini tayin edenlere yakışır ve yaraşır biçimde hareketsiz kaldığını, bu saygısızlığa ve hakaretlere ortak olmayı tercih ettiğini savunan Tekin, "Onursuz bir zavallının hezeyanlarının hesabını yargı önünde soracağız" ifadesini kullandı. Tekin, şunları kaydetti:

"Ancak asıl görev Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu'na düşmektedir. Sayın Davutoğlu bir onur sınavıyla karşı karşıyadır. Ya onursuz bir zavallının yanında duracak onu kanatları altına alacak ya da siyasetin ve siyasetçinin, dolayısıyla kendi onurunu koruma yolunu seçecektir. Bu konuda çok da umutlu olduğumuzu söyleyemem. Zira söz konusu kendisini bu makama atayan kişi olduğunda şahin kesilen Başbakan, muhalefet temsilcilerine yönelik hakaretleri görmezden gelmiş ve seçim meydanlarında kullandığı üslupla adeta özendirmiştir. Şimdi bizi mahcup etmesini bekliyorum. Unutulmamalıdır ki CHP iktidarında 'bu türlere' yer olmayacak ve siyaset kurumuna, siyasetçilere kimse aşağılık bir dille saldıramayacaktır. Bu türler en ağır cezayı görecektir."

O TWİTLERDE NE YAZIYORDU?
TRT Dış Haberler servisinde müdür olarak çalışan Serdar Aydın'ın, CHP lideri Kılıçdaroğlu için sosyal paylaşım sitesi Twitter'da "Klozet Kemal" içerikli paylaşımı ve HDP lideri Selahattin Demirtaş'ı "İsterse milyonları toplasın, bu onun terörist olduğu imajını değiştirmez...Gelsin Karadeniz'de yapsın yiyorsa" diye tehdit etmesi skandala neden olmuş ve gündeme gelmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)