E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGülen soruşturmasında savcılar belli oldu---

Gülen soruşturmasında savcılar belli oldu

Gülen soruşturmasında savcılar belli oldu
10 Temmuz 2014 - 15:35 borsagundem.com

Fethullah Gülen ve cemaatine yönelik soruşturmaları yürüten savcılık ekibi belli oldu

Fethullah Gülen ve cemaatine yönelik 'paralel yapı' soruşturması tüm hızıyla sürüyor. Soruşturma kapsamında savcılık çevresinde 6 savcılı özel ekip kuruldu. Emniyette de soruşturmayı derinleştirmek için özel ekip kuruldu.

Fethullah Gülen ve cemaatine yönelik soruşturmaları yürüten savcılık ekibi belli oldu. Harun Kodalak, Veli Dalgalı, Serdar Coşkun, Durak Çetin, Alper Türközemen ve Okan Özsoy isimli savcıların birbirinden ayrı ancak ileride birleştirilecek dosyalar üzerinde çalıştıkları öğrenildi. Savcılarla birlikte Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gülcü’nün çalıştığı öğrenilirken, kaset arşivi ve Cemaatin üst düzey isimlerine yönelikoperasyon için Emniyet’ten de önemli isimler görevlendirildi: İstihbaratDaire Başkanlığı’nda Nihat Özen, İzzet Güner, Cihangir Ulusoy, Edip Vural, Yılmaz Tümüklü, Anıl Acar, Resul Kabataş, Kerim Altıay, Necdet Köksal ve Mustafa Güller; KOM Dairesi'nde Sırrı Çelik, Haşim Akçadağ, Nesip Söylemez, Erkan Şanlı, Selami Akkaya, Fazıl Gültekin, Yalçın Genç , Mesut Turan, Özgür Atakılıç, Murat Çelik, Ankara Terörle Mücadele Şubesi'nde Mehmet Sağlam, Hüseyin Dilek, Hüseyin Ağır isimli polisler soruşturmayı yürütüyor. Bu emniyet ekibine Cemaat soruşturması dışında hiçbir görev verilmiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sahib22 Temmuz 2014 09:12

    Kur’ân-ı Kerim çok geniş bir zulüm tablosu çizer, onu çeşitlendirir ve her türünden sakınmamızı ister: Ona göre, Allah’ın yasakladığı şeylere el uzatma, emrettiği hususlara karşı lâkayt kalma; vicdanlara baskıda bulunma, insanları dinî vecibelerini yerine getirmeden alıkoyma; fuhşa girme, münkerâta açık durma; halkın hukukuna tecavüz etme, milletin malını hortumlama; haram-helâl tanımama ve Allah’ın kurallarına başkaldırma; fitne ve fesada sebebiyet verme, başkaları hakkında iftira, gıybet ve tezvirde bulunma; dine hizmet edenlere karşı tavır alma, düşmanlık veya çekememezlik mülâhazasıyla onlarla uğraşma; mü’minler hakkında sûizanna girme ve onlara karşı hazımsız davranma; yalan söyleme, sözünden dönme ve emanete hıyanet etme; dini ve diyaneti şahsî, siyasî çıkarlarına vasıta yapma; mukaddes değerleri, dünyevî belli hedeflere ulaşma yolunda kullanma ve dinî değerlerle dünyevîlik arkasında koşma... gibi hususların hemen hepsi birer zulümdür ve bunlardan uzak durulması emredilmiştir.

  • paralel yapı10 Temmuz 2014 17:55

    keşke hiç bu tip oyunlara başvurmasaydık. işimiz hizmetti hep hizmet olarak kalsaydı

  • mehmet10 Temmuz 2014 16:57

    fetullahın adamları bütün sınav sorularını çalarak,çocuklarımızın geleceğini çaldı!kendileri devlet kadrolarını doldurdu!

  • muso10 Temmuz 2014 16:56

    hade koçlar ALLAH güç kuvvet versin temizleyin şu hainleri evimizden..........

  • borsacı10 Temmuz 2014 16:15

    cemaatin artık ülkemizde itibarı sıfırlanmıştır ,maddi kayıpları hergün artıyor,özel okullarında %50 den fazla öğrenci okuldan ayrılıp başka okullara gidiyorlar,etme bulma dünyası hocaefendi ali cengiz oyunları ile hükümeti yıkmaya çalıştın ama sana dönüşü fena oldu Allah eline ayağına dolaştırdı.sen kimsinde koskoca Türkiye hükümetine posta koyuyosun.

  • yorum 10 Temmuz 2014 15:56

    nerden nereye 6 ay önce herkesi süçlu suçsuz sorgulayan korku salanlar şimdi savunmada soruşturuluyorlar ne oldum demicen ne olacagım dicen