E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Gökçek'ten HDP mitingi için inanılmaz iddia---

​Gökçek'ten HDP mitingi için inanılmaz iddia

​Gökçek'ten HDP mitingi için inanılmaz iddia
30 Mayıs 2015 - 06:11 borsagundem.com

Gökçek, HDP'nin İstanbul mitingi için "Kürt kardeşlerim bu mitinge gitmeyin. Çünkü bu Kürt Mitingi değil, Ermeni mitingi." dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, HDP’nin 30 Mayıs’ta İstanbul Kazlıçeşme’de düzenleyeceği miting için 200’e yakın Ermeni’nin İstanbul’a geldiğini söyledi.

HDP büyük İstanbul mitingi için inanılmaz iddialarda bulunan Gökçek, Avrupa ve Ermenistan'dan 150 – 200 arası Ermeni'nin İstanbul'a geldiğini söyledi. Gökçek, “İnşallah bunların sayıları çıkarılır ve bu millete isim isim zikredilir. Bunların bu mitingde ne işleri var? Çünkü bunlar Ermenistan'ın kurtuluş mitingi olarak görüyorlar. Bizi izleyen Kürt kardeşlerim bu mitinge gitmeyin. Çünkü bu Kürt Mitingi değil, Ermeni mitingi. gazeteciler bizi dinliyor; yarın gidip sorsunlar. Bunlar sadece miting için geldiler. Bütün Kürt kardeşlerim bunu bilsin; bu Ermeni mitingi. Ama sonuna kadar Kürt lafı kullanılacak” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ramazan sandıt30 Mayıs 2015 22:59

    Bu adam hangi vasıfla herşeye atlıyor.Ahmet davutoglunun danışmanı ermeni değil mi ? Sen türk müsün arab mısın ne oldugun belirsiz.En azından onların Kürt oldugu belli görüşleri için bedel veriyorlar.Sen BEDEL için görüşlerini satıyorsun..

  • ermeni30 Mayıs 2015 21:09

    Davutoglu nun bas danismani da ermeni asilli degilmi gokcek yoksa bunu bilmiyormu yada bizlerle dalga geciyor

  • Vatandaş30 Mayıs 2015 16:29

    Markar Esayan da biraz gurur varsa adaylıktan çekilir. Ama gurur olsa zaten aday olmazdı.

  • Betül Balkan30 Mayıs 2015 16:18

    AKP'nin aday gösterdiği Markar Esayan ermeni değil mi. Ya Bu AKP ye oy verenlerin beyninden şüphe duymamaya imkan yok. İnsanda biraz gurur olur.

  • fafa30 Mayıs 2015 10:14

    Olmayacak şey değil;PKK kimin kontrolünde ki.

  • fafa30 Mayıs 2015 10:10

    Ermeniler Güneydoğuda küçük bir çoğunluğa erişsinler ,Kürtler,Filistinlilerin yaşadığını yaşayacaklar.Çünkü Türk'e ihanet edenleri Allah ondurmuyor.

  • cilgin.30 Mayıs 2015 06:19

    Acik mert konusanlar sevilmez.