E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Gökçek Nazlıkaya'yı düelloya davet etti---

​Gökçek Nazlıkaya'yı düelloya davet etti

​Gökçek Nazlıkaya'yı düelloya davet etti
15 Eylül 2014 - 18:24 borsagundem.com

Melih Gökçek, Ankara’nın suyunun kirli olduğunu söyleyen CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’yı televizyonda tartışma çağrısında bulundu

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın Ankara’nın suyuyla ilgili açıklamalarını değerlendirdi.

Gökçek, "Gazeteciler kendisine sormuş, 'sen ve ailen ishal oldunuz, hastalığınız söz konusu, bu konuda rapor var mı?' Konuyu çevirmeyelim ben daha önce cevap verdim bu konulara, önemli olan Melih Gökçek'in bu konuda hiçbir şey olmadığını ispat etmesi demiş. Bana yardımcı olması lazım. Ben elimde rapor olabilmesi için kendisini muayene ettirmem lazım. Aylin Hanım'a rica edin, benim doktoruma kendisini muayene ettireceğim, sudan mı değil mi ona göre cevap vereceğim" diye konuştu.

Melih Gökçek, CHP’li Nazlıaka'ya televizyon programına çıkma teklifinde bulundu.

Gökçek, kaynak suyuyla ilgili bir çalışmaları olduğunu da hatırlatarak, "Yılbaşında başladık. Ankara'da 'halk ekmek', ekmek piyasasını nasıl dengeliyorsa 'halk su' anlamında bir su da Ankara'da su fiyatlarını dengeleyecek. Pet şişelerden birilerinin fahiş kazanç elde etmesini arzu etmiyoruz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa15 Eylül 2014 18:31

    Sayın Gökçek neden herkesin hedefindesin?Üstelik son zamanlarda akp'liler de sizi sevmez oldu.Ne olur bir de kendinizi hesaba çekin.Herkes kötü değil ki.