E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGalip Öztürk'ün evlatlarından Erdoğan'a plaket---

Galip Öztürk'ün evlatlarından Erdoğan'a plaket

Galip Öztürk'ün evlatlarından Erdoğan'a plaket
28 Mayıs 2015 - 16:44 borsagundem.com

Galip Öztürk’ün Kurucu Onursal Genel Başkanı olduğu TOFED Genel Kurulu’na katılan Erdoğan, Öztürk'ün kızlarına başarı dileklerinde bulundu

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu’nun  (TOFED) Ankara'da yapılan 6. Olağan Genel Kurulu’na katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, Kurucu Onursal Genel Başkan Galip Öztürk'ün kızları Ayten Öztürk Ünal, Fatma Öztürk Gümüşsu ve Çağla Öztürk’ün tarafından bir plaket takdim edildi. Metro Grubu Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük şirketini yöneten Ayten Öztürk Ünal, Fatma Öztürk Gümüşsu ve Çağla Öztürk’ün babalarından devraldığı bayrağı daha yükseklere taşıyacaklarının mesajını verdi.

SEKTÖR AYAKTA ALKIŞLADI

Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren otobüsçüler ile buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sektör tarafından ayakta karşılandı. TOFED’in Kurucu Onursal Genel Başkanı ve Türkiye’nin en büyük yolcu taşıma şirketi Metro Turizm’in kurucusu Galip Öztürk'ün 3 kızı, konuşması büyük bir heyecanla dinlenen ve sık sık alkışlarla bölünen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir plaket sundu.

Öztürk’ün kızları Fatma Öztürk Gümüşsu, Ayten Öztürk Ünal ve Çağla Öztürk’ün elinden plaket alan Erdoğan’ın duyduğu memnuniyet yüzündeki tebessümden açıkça anlaşılıyordu.

Erdoğan, yakın bir zamanda sektöre giren Öztürk ailesinin genç bireylerine başarı dileklerinde bulundu ve sektördeki gelişmeleri yakından takip edeceğini dile getirdi. 

TOFED Genel Kurulu’nda geniş bir kitle ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şunları söyledi:

Siyasi hayatımın önemli bölümünü il il dolaşarak geçirdim. Her fırsatta şoför kardeşlerimle birlikte olmaya gayret ettim. Tüm şoför kardeşlerimizin dertlerini sıkıntılarını az çok bilirim. Şoförlük meşakkatli bir meslek. Otobüs işletmeciliği zor bir uğraş. Büyüyen tüm sektörler gibi otobüs işletmeciliği de gelişti, dönüştü.

MİLLETİMİZİN DERTLERİNİ EN İYİ ŞOFÖRLER BİLİR 

Otobüsçülerimiz, ülkemizin en doğusundan batısına güneyinden kuzeyine her köşesine gidiyor. Bu seyahatler sırasında şoförlerimiz her kesimden insanla iletişim içinde oluyorlar. Milletimizin dertlerini sıkıntılarını en iyi şoförlerimiz bilir. Milletimizin sevinçlerine mutluluklara da onlar ortak olur. Bazı şoförlerimizin aileler oluşturduklarını da biliriz.

Sevenleri sizler birleştiriyorsunuz, kalplere sizler köprüler kuruyorsunuz. İş için eğitim için yola düşen insanları sizler ulaştırıyorsunuz. Mesleğiniz her birinizi insan sarrafı haline getiriyor. İnsanın yüzünden sevinçlerini üzüntülerini okuyabiliyorsunuz. Türkiye’nin gerçek halini durumunu en iyi tuzu kurular değil, şoförler bilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)