E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFuat Avni gözaltı listesini yayınladı---

Fuat Avni gözaltı listesini yayınladı

Fuat Avni gözaltı listesini yayınladı
14 Aralık 2014 - 00:06 borsagundem.com

Twitter fenomeni Fuat Avni, cemaat medyası ve polislerine pazar günü operasyon yapılacağını yazdı ve gözaltına alınacakların listesini yayınladı

Twitter’dan attığı tweetlerle bazı olayları önceden duyuran Fuat Avni, bu akşam yeni bir iddia daha ortaya attı. O iddiaya göre cemaati hedef alan polis operasyonları 14 Aralık’ta başlayıp 25 Aralık’a kadar devam edecek. Şimdilik sadece cemaat yayın organlarının ve polislerin operasyon kapsamında tutulacağını öne süren Fuat Avni, bir de isim listesi yayınladı. Aralarında rütbeli polislerin de bulunduğu 47 kişilik listenin başında Fethullah Gülen var. Diğer isimlerse cemaatin yayın organlarının genel yayın yönetmenleri ve bazı gazetecilerden oluşuyor.

Twitter’dan geçtiğimiz Cuma günü cemaate ait yayın organlarına operasyon yapılacağını, yaklaşık 150 gazetecinin gözaltına alınacağını iddia eden Fuat Avni’ye göre o operasyonlar Tweet’leri sonrasında ertelenmişti.

EMNİYETTE FAİLİ MEÇHUL OPERASYONU
Fuat Avni’nin Tweetleri, isim listesinden sonra da durmadı. Tweet’lere göre önceki gün “bazı faili meçhul cinayetlerde paralel yapının parmağı var” diyen Erdoğan, bu sözleriyle yeni bir operasyon peşinde. Fuat Avni’nin Emniyet’te gerçekleşeceğini iddia ettiği operasyon Salı günü başlayacak. AKP döneminde işlenen bir çok faili meçhulün cemaate yüklenmek isteyeceğini iddia eden Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm bu faili meçhul cinayetlerin faillerinden haberdar olduğunu öne sürdü.
İşte Fuat Avni’nin yeni tweetleri…








Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)