E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFadıl Akgündüz'den Başbakan'a mektup---

Fadıl Akgündüz'den Başbakan'a mektup

Fadıl Akgündüz'den Başbakan'a mektup
01 Ağustos 2014 - 06:13 borsagundem.com

Maldivler'deki projesi de hayal kırıklığı ile sonuçlanan Akgündüz, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a uzun bir mektup yazdı

Fadıl Akdüngüz, Caprice Termal otelin internet sitesinde duyurduğu mektubunda zamanında üretmeyi planladığı ‘İmza’ isimli otomobil projesinin milletvekilliği elinden alındığı için yarım kaldığını ileri sürerken Maldivler’de hüsranla sonuçlanan son projesinde de haksızlığa uğradığını savundu.

2011 seçimleri öncesi kendisine suikast düzenlendiğini de ileri süren Akgündüz, mektubunda Başbakan Erdoğan’ı sevdiğini de dile getirdi. 

Maldivler’de yaptıkları yatırımla ilgili olarak haksızlığa uğradıklarını savunan Akgündüz mektubunda paralel yapının Maldivler projesini nasıl müdahale ettiğini bakanlara ilettiğine de yer verdi. 
Erdoğan’a mektubunda hükümetin uğradığı haksızlığı Maldivler nezdinde gündeme getirmesini beklediğini yazan Akgündüz “Geçen dönemin Beylikdüzü Belediye Başkanı şirketimizin aldığı arsayı bize devretmedi. Rahat bıraksınlar, biz Caprice Gold’u da İmza’yı da yaparız” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin01 Ağustos 2014 09:19

    bu adam çokmu uyanık yoksa insanları çok aptal zannediyor banker yalçını geçti işi gücü reklam hertürlü numara var yakında ben mehtiyim diye çıkarsa sakın şaşırmayın