E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErzurum Tekman'da jandarma karakoluna saldırı---

Erzurum Tekman'da jandarma karakoluna saldırı

Erzurum Tekman'da jandarma karakoluna saldırı
28 Temmuz 2015 - 00:16 borsagundem.com

Erzurum Tekman'da PKK’lı bir grup terörist jandarma karakoluna silahlı saldırıda bulundu. Saldırganlara düzenlenen operasyonda 3 terörist öldürüldü

Erzurum’un Tekman ilçesinde daha önce iş makinelerini imha eden PKK’lı teröristtler bu kez jandarma karakoluna silahlı saldırıda bulundu.

Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde PKK’lı bir grup terörist, Tekman ilçesine bağlı Gökoğlan beldesinde bulunan Jandarma Karakol Komutanlığına uzun menzilli silahlarla saldırdı. Askerlerin ateşe anında karşılık vermeleri üzerine çatışma çıktı. Şiddetli çatışmanın devam ettiği öğrenilirken güvenlik güçleri bölgeye takviye olarak kaydırıldı.

Bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı ve 3 teröristin öldürüldüğü öğrenildi.
Öte yandan Tekman ve Karayazı ilçelerinde akşam saatlerinde düzenlenen operasyonlarda 12 kişi terör örgütü üyesi olmak iddiasıyla gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere ilçe emniyet müdürlüklerine götürüldü. Sabah saatlerinde yapılan operasyonda gözaltına alınan 34 kişiden ise mahkemeye sevk edilen 4 terör örgütü şüphelisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)