E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErgo Türkiye yeni adreslerinde---

Ergo Türkiye yeni adreslerinde

Ergo Türkiye yeni adreslerinde
08 Şubat 2016 - 16:03 borsagundem.com

Ergo Türkiye'nin Bursa ve Kayseri Bölge Müdürlükleri yeni adreslerinde hizmete başladı

Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden ERGO Türkiye, Bursa ve Kayseri Bölge Müdürlüklerini yeni ofislerine taşıdı. Yaklaşık on gün arayla düzenlenen açılış törenlerine, ERGO Türkiye üst düzey yöneticileri ile iş ortakları katıldı.

CEO Theo Kokkalas: “2016 yılına güçlü başladık”

Bursa açılış töreninde bir konuşma yapan CEO Kokkalas,  şirketin 2015 yılı hedeflerine ulaşmasında Bursa ve Kayseri Bölge Müdürlükleri’nin yürüttüğü faaliyetlerin de büyük önem taşıdığını vurgulayarak şunları söyledi: “Türkiye’deki faaliyetlerimizi, ana hissedarımız Munich Re ve ERGO Sigorta Grubu’nun güveni ve tam desteğiyle, sürdürülebilir karlı büyüyen sigorta şirketi olma hedefiyle sürdürüyor ve bu yönde yatırım yapmaya devam ediyoruz. ERGO Türkiye olarak 2015 yılında pazar payımızı artırarak sektör ortalamasının üzerinde bir büyüme performansı gösterdik. 2016 yılına güçlü bir başlangıç yaptık ve yakaladığımız bu güçlü büyüme ivmesini yıl boyunca değerli iş ortaklarımızla birlikte hız kesmeden devam ettireceğiz. Bursa ve Kayseri illeri, konumları ve taşıdıkları yüksek büyüme potansiyeliyle iş hedeflerimize ulaşmamızda bizim için oldukça önemli yere sahip. Bölge müdürlüklerimiz yeni adreslerinde üstün hizmet kalitesiyle, bireysel ve kurumsal müşterilerimizin sigorta ihtiyaçları konusunda çözüm sunmaya devam edecek”. 

Yıldırım Türe: “Acentelerimizle ortak hedefler üzerinden ilerliyoruz”

Kayseri açılış töreninde bir konuşma yapan İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe de, acente odaklı bir şirket olduklarına dikkat çekti. Türe;  “ERGO Türkiye olarak temel stratejimiz; tüm iş ortaklarımız için değer yaratmak,  üstün hizmet kalitesi ve yakınlık prensiplerine dayanıyor. Buradan hareketle, sayısı 1600’ü geçen siz değerli acentelerimize “iyi günde kötü günde daima ERGO Seninle” yaklaşımıyla “tam destek” vermeye devam edeceğiz” dedi. Türe “Acentelerimizin büyüme ve gelişimine yön verebilmek, şirketle ortak hedefler üzerinden ilerlemeyi sağlamak önemli. Biz gelecekte şirketine güvenen, şirketiyle birlikte geleceği inşa eden acentelerin daha sağlıklı, yeni dönem sigortacılığa yatkın ve hazır olacağına bununla beraber rekabet güçlerinin de aynı paralelde artacağına inanıyoruz. Bu noktada da iş ortaklarımızın yanında olmaya ve onları desteklemeye devam ediyoruz” dedi.

ERGO Türkiye 1600’ün üzerindeki acentelerinin yanında 

Acenteleri desteklemeye yönelik yapılan yatırımların olumlu sonuçlarının alınmaya başladığını ifade eden Türe, ERGO Türkiye’deki müşteri memnuniyeti oranının rakiplerin çok üzerinde bir artış trendi gösterdiğini belirtti. ERGO markasına yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Türe, sektörde marka bilinirliğinde beşinci sırayı koruduklarını, bu konumun oldukça olumlu bir değer olduğunu ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)