E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemERGO acenteleriyle büyüyecek---

ERGO acenteleriyle büyüyecek

ERGO acenteleriyle büyüyecek
23 Eylül 2014 - 14:41 borsagundem.com

ERGO Türkiye CEO’su Theo Kokkalas “ERGO Türkiye olarak hedefimiz acentelerimizle birlikte büyüyen öncü bir sigorta şirketi olmak" dedi

ERGO Türkiye, 11-14 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanından gelen acenteleriyle Geleneksel Acente toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı kapsamında üst yönetim tarafından ERGO’nun 2014 yılında gerçekleştirdiği çalışmalar değerlendirildi, 2015 yılı hedefleri paylaşıldı.

ERGO Türkiye, 11–14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği 2014 Yılı Geleneksel Acenteler Toplantısı’nda Türkiye’nin dört bir yanından acenteleriyle bir araya geldi.  Antalya’da gerçekleştirilen toplantıya ERGO Türkiye İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Theo Kokkalas, İcra Kurulu Üyeleri Yıldırım Türe, Mert Ekitmen, Christos Pappas katıldı. ERGO Türkiye CEO’su Theo Kokkalas’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantı, ERGO Türkiye yöneticilerinin sunumları ile devam etti. Toplantının ikinci günü Korhan Abay ile 'Yarışmaç' etkinliğinin ardından düzenlenen gala yemeği ile son buldu.

Toplantının üçüncü gününde acentelerin görüş ve beklentilerini ERGO Türkiye departman yöneticileriyle paylaştığı  “ERGO Sizi Dinliyor” başlıklı bire bir görüşmeler gerçekleştirildi. Bu toplantılar esnasında alınan görüşler toplanarak ERGO Türkiye’nin yeni Geri Bildirim Yönetimi’ne aktarıldı.  

2014 Acente Toplantısı açılış konuşmasını yapan ERGO Türkiye CEO’su Theo Kokkalas “ERGO Türkiye olarak hedefimiz acentelerimizle birlikte büyüyen öncü bir sigorta şirketi olmak. Hizmet odaklılık, teknik mükemmellik ile etkinlik ve verimlilik bizim için büyük önem taşıyor. Yavaş ve sakin ancak sürdürülebilir bir şekilde büyümeyi istiyoruz. 2014 yılında yeniden yapılanma sürecimizi tamamladık, sektörden daha hızlı büyüdük. 2014 yılında acente kanalı ile büyüyen üçüncü şirket olduk. Acentelerimizi desteklemeye ve onlara yatırım yapmaya devam edeceğiz. Acentelerimizle iş birliğimiz uzun soluklu olsun istiyor, her geçen gün acente ağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Şu anda 1377 acentemiz bulunuyor, bu rakamın 2015 yılı sonunda 1560'a ulaşmasını hedefliyoruz.

Acentelerimizi sürekli dinliyor, onların istek ve beklentilerini karşılamaya özen gösteriyoruz. Yıl boyunca düzenlediğimiz kampanyalar ve ekstra komisyonlarla acentelerimizi desteklemeye devam ediyoruz" dedi.

ERGO Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe ve ERGO Türkiye Teknikten Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Mert Ekitmen Theo Kokkalas’ın konuşması sonrasında sahnede birlikte yer aldı.  Yıldırım Türe konuşmasında acentelere yönelik gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatırken, " Acentelerimizle yakın iletişimde olmaya ve onları dinlemeye daima özen gösterdik, 2014 yılında 9 adet Bölgesel Acente Toplantıları düzenledik. Diğer taraftan 187 acentenin katılımıyla 34 adet Odak Grup Toplantıları düzenledik, acentelerimize de danışarak onların görüş ve önerilerini de uygulamalarımızı şekillendirmede kullanmaya gayret gösterdik.  Sıra Sende ismini verdiğimiz 21 yemekli toplantı ile 198 acentemizle bir araya gelme fırsatı bulduk" dedi. 

2014 yılı içerisinde kampanyalar ile acentelerini desteklemeye devam ettiklerine değinen Türe, "Sene başından itibaren 4'ü halen devam etmekte olan 8 kampanya gerçekleştirdik. 2014 Ağustos itibarıyla acente komisyonlarımız sektörün 3 puan üzerinde. Yılsonuna kadar geçerli olacak yeni 3 kampanyamızı da; İnşaat, Konut ve Tekne, acentelerimize sunacağız. " dedi.

ERGO Türkiye Teknikten Sorumlu Icra Kurulu Üyesi Mert Ekitmen,  Sektör ve ERGO büyüme trendini gösterdikten sonra trafik, kasko, yangın, nakliyat branşlarının rakamlarının sektördeki seyrini ve ERGO Türkiye rakamlarını değerlendirdi. Ekitmen konuşmasını “Yapılan bağımsız araştırmaya göre her 4 kasko teklifinden 1'inde ERGO'nun rekabetçi prime sahip olduğunu görüyoruz. 2014 yılı boyunca ‘’ ERGO sizi dinliyor ‘’ yaklaşımımızla sizlerden bugüne kadar 950 adet Geri Bildirim aldık. Bu bildirimlerin içeriğinde TOM ve Teknik, Asistans ve Ürünlerimiz ile ilgili birçok iyileştirme ve yeni uygulamayı bu vesileyle hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde sizlere sunduğumuz hizmet kalitemizi daha da artırmak üzere Teknik Operasyon Merkezimizin (TOM) yanı sıra Teknik departmanımız da sizlere hizmet verecek” şeklinde sürdürdü.

ERGO ekibi ve Acenteler çocuklar için bisiklet yaptı

ERGO, 2014 Yılı Acente Toplantısı kapsamında bir de sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Toplantıya katılan ERGO ekibi ve acenteler, Antalya Muratpaşa ilçesine bağlı Güzelbağ İlköğretim Okulu’ndan gelen 30 çocuk için demonte olarak gelen bisikletleri yaptı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında katılımcılar arasında 10’ar kişilik 30 takım oluşturuldu.

Bisikletler süslendi, kasklar bisikletlere bağlandı, takımlar bisikletin sahibi olacak öğrencilere mektuplar yazdı. Okul öğrencileri düzenlenen sabah kahvaltısında ağırlandıktan sonra bisikletlerin olduğu salona alındı. Bisikletlerine kavuşan minikler salonda yeni bisikletleriyle tur attı. Özenle süslenen bisikletlerine kavuşan çocuklar ERGO kasklarıyla birlikte mutlu bir şekilde evlerine uğurlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)