E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan’ın Köşk’e çıkışı hesapları değiştirecek---

Erdoğan’ın Köşk’e çıkışı hesapları değiştirecek

Erdoğan’ın Köşk’e çıkışı hesapları değiştirecek
28 Temmuz 2014 - 12:26 borsagundem.com

Deutsche Welle: Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olarak göreve gelmesi ile Washington'un beklemediği bazı değişiklikler olabilir

Alman yayın kuruluşu Deutsche Welle, “Amerika'da merak edilen nokta, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Türkiye'nin Ortadoğu politikasının değişip değişmeyeceği” diye yazdı.  
Haberde görüşleri yansıtılan German Marshall Fund'da araştırmacı ve APCO Forum'daki Küresel Programın Başkanı olan Dr. Joshua Walker, “Türkiye'nin iç politikasındaki gelişmelerin dış politikayı ilginç bir şekilde etkileme imkanı var. O yüzden cumhurbaşkanlığı kampanyasının ardından Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olarak göreve gelmesi ile Washington'un beklemediği bazı değişiklikler olabilir” şeklinde konuştu. 

Dwelle de, İsrail'in “Koruma Hattı” operasyonunun Erdoğan tarafından çok sert dille eleştirilmesinin Washington'da huzursuzluk yarattığını düşünüyor ancak “Kulislerde her ne kadar Erdoğan eleştirilse de, resmi kaynaklar Türkiye'nin önemine değinmeye devam ediyor” de diyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)