E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan’ın evinin önünde silah sesleri---

Erdoğan’ın evinin önünde silah sesleri

Erdoğan’ın evinin önünde silah sesleri
14 Eylül 2014 - 11:08 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin önünde bu sabah silah sesleri yankılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin önünde bu sabah silah sesleri yankılandı.

Cumhurbaşkanlığı korumalarının anında müdahale ettiği olay sonrası iki kişi gözaltına alındı.

İddialara göre saat 09.00’da beyaz renkli bir kamyonetle Cumhurbaşkanı’nın evinin önündeki Kısıklı Caddesi’nden geçen iki kişi aralarında tartışmaya başladı.

Bu sırada kamyonettekilerden biri silahını çekerek ateş etti. Koruma polisleri olaya anında müdahale ederek iki kişiyi etkisiz hale getirdi ve gözaltına aldı.

Kamyonette patlayıcı madde olması ihtimaline karşı bomba imha uzmanları inceleme yaptı. Kamyonet incelemenin ardından otoparka çekildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azap A15 Eylül 2014 04:53

    hee heee bak kendin söylüyorsun 12 yıldakiler diye adamlar her seçimden eze eze çıkıyor ve millet bu ihtidara sahip çıktı demekki sende bir sıkıntı var yoksa dediğin gibi olsa nasıl 12 yıldır iktidarda kalacak yahuu bırakın artık şu yalan iftira ve çamur siyasetini

  • kadir14 Eylül 2014 22:42

    asıl hırsız diyenler hırsız. seni tanımıyorum ama bende şimdi sana hırsız diyorum, hırsız mı oluyorsun ben dedim diye. chp'nin iktidarı devirmek için oynadığı oyunları görmeyecek kadar körmüsünüz.

  • azap14 Eylül 2014 22:09

    beni ne tanıyorsun da konuşuyorsun, halbuki ayşegülün kurduğu cümle belli. bu cümleyi kurmasa ne diye bu cümleyi kurayım. 80 yıldakiler nasıl bir bir halt değilse son 12 yıldakiler de bir halt değil. benim için siyasetçiler hep aynı, azı iyi çoğu kötü partisi farketmez. benim kadar hakkaniyetli adil olamadığınız için sizin yetiştirdiğiniz çocuklar parti farketmez aynı zihniyetten. benim hırsızım makbul derdindesiniz.

  • azap a14 Eylül 2014 17:40

    senin gibilerde baba olacakta adam yetiştirecek ne faydanız oldu 80 yılda

  • azap14 Eylül 2014 13:33

    ayşegül bir bayana göre de ağzın baya temizmiş, ne olduğunu söylemeye gerek yok zaten. senin gibiler ana olup çocuk yetiştirecek bu ülkeye de faydalı olacak ha

  • Ayşegül14 Eylül 2014 11:45

    Erdoğan'ın korumalarının fazla oluşuna laf söyleyen a.....ler , evinin önünde bile silah çekmeye cesaret eden gözü dönmüş manyaklar varken Erdoğan'ı göz göre göre size yem etmeyeceğiz. değil 100, 1000 koruma bile olsa Erdoğan'a değer.