E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın doktoru konuştu---

Erdoğan'ın doktoru konuştu

Erdoğan'ın doktoru konuştu
24 Ocak 2015 - 12:01 borsagundem.com

AK Partili vekil Cevdet Erdöl, doktorluğunu yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığına ilişkin iddialarla ilgili konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığı ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar, doktoru ve AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl tarafından yalanlandı. Erdöl, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığı konusunda yapılan yayınlar hakkında Vahdet Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu.

DÜNYANIN EN FİT LİDERİ

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığı ile ilgili bir sorunu yoktur” diyen Erdöl şöyle devam etti: “Biraz önce bir arkadaşımız söyledi. Bir Amerikan dergisinde yayınlanmış. Dünya'nın en fit liderleri arasında Cumhurbaşkanımız da gösterilmiş. Bundan daha başka bir şey söylemeye gerek var mı?"

ACİL SENARYOLARIMIZ HAZIR

Erdoğan'ın sağlığı konusunda her zaman gerekli tedbirleri aldıklarını anlatan Erdöl, "Cumhurbaşkanımız için yurt içerisinde ve yurtdışı için acil senaryolarımız vardır. Gideceğimiz her yerde acil durumlarda başvuracağımız hastaneler önceden araştırılır. Eksiklikler varsa tespit edilir. Buralara gerekirse malzeme ve uzman götürülür. Ankara için gidilecek hastane Atatürk Hastanesi oluyor. Cumhurbaşkanımızın yanında sürekli olarak ya ben bulunuyorum ya da Prof. Dr. Serkan Topaloğlu oluyor" ifadelerini kullandı.

KAN İHTİYACI DÜŞÜNÜLÜYOR

Erdöl şöyle devam etti: "Mesela, Afrika'ya gidiyoruz. Burada olacağımız yerlerde, gerekirse acil olarak başvuracağımız hastaneler belirleniyor. Varsa eksikliklerini tespit edeceğiz. Kan ihtiyaçları falan vs önceden düşünülüyor."

ÇAY FAZLA TÜKETMİYOR

"Cumhurbaşkanımız bildiğimiz klasik çayı çok tüketmiyor. Ben şahsen çok çay içmiyorum. Eskiden çok içerdim. Sonra şekersiz içmeye başladım. Tadını alamadım. Bir müddet direndim ve alıştım. Şimdi şekerli içemiyorum.  Şekersiz de çok canım istemedi. Cumhurbaşkanımızın özel bir kısıtlaması yok ne isterse onu içiyor. Özel olarak şunu içiyor diye bir şey yok." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • salo24 Ocak 2015 17:15

    allah sağlık afiyet versin başkanım,allah korusun

  • birey olmayı öğrenirsen sorun olmaz24 Ocak 2015 17:10

    hep birilerine yaslanan padişah kültürüne alışmış bir halk olursa mal gibi ortada kalır, avrupalı gibi birey olmayı öğrenin sorun olmaz. bir adam olmayı öğrenemediniz başınıza illa bir çoban lazım

  • vatansever24 Ocak 2015 15:43

    ülkeyi yöneten tek lider Allah korusun bşy olsa halimiz ne olur.