E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Erdoğan'ı seven bana oy versin---

​Erdoğan'ı seven bana oy versin

​Erdoğan'ı seven bana oy versin
23 Temmuz 2014 - 21:31 borsagundem.com

Selahattin Demirtaş: "AK Parti'liler gerçekten Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorsa bana oy vermeleri gerekiyor."

Muş'ta seçim bürosunun açılışında konuşan cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ilginç bir talepte bulundu.

"Amacımız Türkiye'de yeni bir otoriter lider yaratmak değil" diyen Demirtaş, Türkiye'nin özgürlüğe ve demokrasiye ihtiyacı olduğunu söyledi.Bu nedenle Başbakan Erdoğan'ı frenleyecek birine ihtiyaç olduğunu söyleyen Demirtaş şunları kaydetti:

"Yani anavatanımızda ve topraklarımızda, özgürce yaşamaya ihtiyacımız var. Bu halkın bütün duygularını, inançlarını ve kimliklerini kucaklayacak bir cumhurbaşkanı olacağım.

Ben özellikle AK Parti'ye oy ve gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum. AK Parti'liler gerçekten Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorsa onun başına onu denetleyecek ve frenleyecek birini seçmeleri lazım.

Dolayısıyla AK Parti'lilerin bana oy vermesi lazım. Eminim ki her AK Parti'li artık şunu görüyor ve düşünüyor. Başbakan'ın freni boşalmış şu anda yokuş aşağı frensiz bir şekilde gidiyor. Biri onun frenine basmazsa duvara toslayacak.

O nedenle Recep Tayyip Erdoğan başbakan olarak kalacaksa ona demokrasiyi, kardeşliği, adaleti ve eşitliği hatırlatacak ve öğretecek birine ihtiyaç var. O nedenle AK Parti'liler de özgürlüğe ve barışa inanıyorsa, bizim çizgimize oy vermeleri lazım."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)