E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan sert açıklamalar---

Erdoğan'dan sert açıklamalar

Erdoğan'dan sert açıklamalar
18 Ağustos 2015 - 19:37 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Devletin ve milletin varlığına karşı sıkılan her kurşunun, atılan her bombanın, kazılan her çukurun hesabı sorulacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığı'ndaki Genelkurmay Başkanlığı Devir Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Devletin ve milletin varlığına karşı sıkılan her kurşunun, atılan her bombanın, kazılan her çukurun hesabı sorulacak, cezası mutlaka verilecektir" dedi.

Erdoğan, "Arkalarına aldıkları güçlerle Türkiye'nin bütünlüğüne, milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine saldıranlar hak ettikleri cevabı almaktadırlar ve alacaklardır" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alperen19 Ağustos 2015 02:48

    PKK ile YPG yi bitirir Başkanlık senindir. En büyük Osmanlı sultanlarından olursun!

  • Güneysu19 Ağustos 2015 02:45

    Herkes erdoğaın Gücünü görecek! Bu daha başlangıç, Seçimden sonra ypg yede büyük operasyon yapıtımı olayı bitirir.

  • HAKAN 19 Ağustos 2015 00:07

    YAZIKLAR OLSUN SİZE O ŞEHİTLERİN HESABINI ALLAH SİZDEN VE ÇOCUKLARINIZDAN SORACAK İNŞALLAH..UTANIN SAHTEKARLAR ÖLEN ÖLDÜ DAĞA İKİ BOMBA BIRAKSAN GELSEN NE OLACAK ...ÜLKEYİ KOALİSYON KURMAYARAK KAOSA SÜRÜKLÜYORSUN AMA MİLLET HESABINI SORACAK BU DİK BAŞLILIĞIN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ İNŞALLAH BUGÜNE KADAR VERDİĞİM OYLAR HARAM ZIKKIM OLSUN...

  • cüneyt18 Ağustos 2015 22:15

    ya bi kerede doğru konuş 13 sene bu memleketin başındasın hiç terör bitmedi kimden hesap sordun ? yada şöyle söyleyeyim neden bunca sene bekledin hesap sormak için ?

  • ismail 18 Ağustos 2015 21:04

    Acılım bittimi yoksaaaaaaaaa

  • DLBYZ18 Ağustos 2015 19:56

    KURŞUNU SIKANI BİLSEK KOLAY BUNLAR MİLLETİN İÇİNE YERLEŞMİŞ ELMA KURDU DIŞTAN GÜZEL İÇLERİ ÇÜRÜMÜŞ ŞAHŞİYETLER ÖNCE İÇİMİZDEKİ BU İÇİ KURTLU ELMALARI BULMALIYIZ Kİ HESAP SORALIM

  • Vicdan18 Ağustos 2015 19:53

    O zaman birilerinin sonu çok kötü olacak.

  • yusuf yıldız18 Ağustos 2015 19:52

    sayın cumhurbaşkanı,bu monotonlaşmış lafları avrupanın gelişmiş bir ülkesinde yapsan seni saraydan dışarı çıkartmazlardı..bunca ölü var ve senh hala ucuz kahramanlık peşindesin.millette ne millet! uyusunda büyüsün nenni..

  • baskomutan18 Ağustos 2015 19:47

    Helal olsun sana başgomutanım helal olsun sana kim tutar seni :)

  • Herkez ölümü tadacaktir18 Ağustos 2015 19:45

    Hangi suçun cezası verildi aklama yeri olarak meclis komisyonlari gösterildi iktidariniz da geçmişte pkk tarafından işlenen hangi cinayet çözüldü amaç Başkanlığın intikami yüzünden olan garibanin çocuğuna oluyor