E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan şehit binbaşının ailesine telefon---

Erdoğan'dan şehit binbaşının ailesine telefon

Erdoğan'dan şehit binbaşının ailesine telefon
27 Temmuz 2015 - 23:37 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit binbaşının ailesini aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muş’un Malazgirt ilçesindeki terör saldırıyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanlığından bilgi aldı. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, saldırıda ağır yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede şehit olan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız’ın vefatı nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e taziye dileklerini de iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehit Binbaşı Kulaksız’a Allah’tan rahmet, ailesine ve TSK camiasına başsağlığı dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saldırıyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel’in yanı sıra Muş Valisi Vedat Büyükersoy’dan da bilgi aldığı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehit binbaşının saldırıda yaralanan eşi Sibel Kulaksız ile de bir telefon görüşmesi yaptığı, başsağlığı dilediği ve kendisine de geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cüneyt28 Temmuz 2015 00:03

    bu insanlarımızı öldüren hainlerin zaten yatacak yeri yok onlar zavallı korkak insanlar.ama bu hain ve ırksızlara müsamma gösteren onları bu denli azdıran adalet sistemini çökertip kendi istediği gibi yönlendiren koltuk elden gidecek rahatı bozulacak endişesiyle memleketi bu hale getirenleri Allah bin beter etsin Allah onları en sevdiklerinden alsın yaşar iken her bir acıyı tatsınlar... sözüm kime olduğu çok açık...