E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan operasyon açıklaması---

Erdoğan'dan operasyon açıklaması

Erdoğan'dan operasyon açıklaması
31 Mart 2015 - 22:19 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çağlayan Adliyesi'ndeki operasyonla ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan teröristlerin avukat cübbesiyle adliyeye girdiğini açıkladı. Erdoğan, yaralı savcının başında 3, vücudunda 2 kurşun yarası olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çağlayan Adliyesi'ndeki operasyonla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan teröristlerin avukat cübbesiyle adliyeye girdiğini açıkladı.

İŞTE ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI:

"2 teröristi öldürdüler, tabi savcımız 3 tane başından 2 tane değişik yerlerinden kurşun alıyor. Hala ameliyattalar. İnşallah bu ameliyatın neticesinde sağlığına kavuşur. Bu ibretlik bir vakadır, tabi ben polisimizin özellikle yaptığı operasyon sebebiyle kendilerini kutluyorum. Çünkü onlarda silah seslerinden sonra odaya girerek gereğini yerine getirdiler. Doktor arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapıyorlar."

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde bu sabah DHKP-C'li teröristler tarafından rehin alınan Savcı Mehmet Selim Kiraz, yaralı olarak adliyeden çıkarıldı. 2 teröristin öldürüldüğü bilgisini veren İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, savcının ameliyata alındığı bilgisini de paylaştı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu da, operasyonun detaylarına dair Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgilendirmede bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş01 Nisan 2015 08:56

    Bozuk para bile sokulmayan adliyeye, demek ki 10TL ye avukat cübbesi alan herkes aranmadan girebiliyor.

  • hakan277231 Mart 2015 23:09

    Savcumız şehit olmuştur kendisine rahmet cenennti ali ailesine sabır diliyorum

  • hakan277231 Mart 2015 23:08

    DHKP-C alçak hain dış mihraklı bu katil örgütün alevi sünni çatışması meydana getirmek için kurulduğu nu duyuyoruz.Devletimiz bu gibi örgütlerin kökünü kazımalı acımamalı idam yeniden gelmeli