E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'a bitkisel kürcü başdanışman---

Erdoğan'a bitkisel kürcü başdanışman

Erdoğan'a bitkisel kürcü başdanışman
28 Ocak 2015 - 15:57 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Prof. İbrahim Adnan Saraçoğlu başdanışman oldu

Fuat Avni'nin bir iddiası daha doğru çıktı. Hazırladığı bitkisel kürlerle tanınan biyoteknoloji ve mikrobiyoloji uzmanı Prof. Dr İbrahim Adnan Saraçoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na atandı. Saraçoğlu'nun atandığını Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da doğruladı.
 
Twitter'da Fuat Avni isimli kullanıcı, 22 Ocak'ta Saraçoğlu'nun özel kürler düzenlemesi için Cumhurbaşkanlığı danışmanlığına atandığını iddia etmişti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da bugün düzenlediği basın toplantısında Saraçoğlu'nun başdanışmanlığa getirildiğini doğruladı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • briffa28 Ocak 2015 20:53

    Insan neden uyuyamaz? Sen ulkeye cb ol, milleti titret ve uyku sorunu yaşa, vardır bir sebebi ve onu zat- ı muhterem bilir,desene yeni Türkiye bir bitkisel devrim yaşayacak vallahi bravo.

  • Ahmet28 Ocak 2015 18:04

    Millet nasıl uyutulur onun için daha kuvvetli iksir araştırması yapılacaktır herhalde..

  • metin metin28 Ocak 2015 17:43

    sayın cumhurbaşkanımız neden uyumuyor merak ettim. oh ne güzel vallahi parası olan kuvvetli olanada bu dünya cennet

  • selam28 Ocak 2015 16:30

    fuat avni yazmıştı, demek gerçekmiş, uyuyamıyormuş. onca insanın hakkı boşuna çıkmaz bir yerlerden, daha dur öbür dünyası var.

  • Vatandaş28 Ocak 2015 16:28

    66 Yaşındaki adamı danışman atıyor. Gençler iş ararken. Üsteki danışmanlık yapacak kariyerde değil. Kimyacı. Vergilerim haram olsun.

  • vato28 Ocak 2015 16:25

    Bu çörek-börek otuyla uğraşan adam değilmi yav....İyi de ne danışacak ki buna ....Hangi çörek otu bu millete iyi gelir onumu soracak?