E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Fidan'dan telekulak şikâyeti---

Erdoğan ve Fidan'dan telekulak şikâyeti

Erdoğan ve Fidan'dan telekulak şikâyeti
27 Ağustos 2014 - 06:04 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan ve MİT Müsteşarı Fidan'ın yanı sıra çok sayıda bürokrat ve AK Partili yasa dışı dinlemeler için şikâyetçi oldu

Başbakan Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, TİKA Başkanı Musa Kulaklıkaya, Başbakanlık Müşaviri Sefer Turan ve Başbakan Danışmanı Mustafa Varank ile Dışişleri Bakanlığı, Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na avukatları aracılığıyla dilekçe vererek telefonlarını yasadışı dinlediği iddia edilen polisler hakkında şikâyetçi oldu.

Şikâyet dilekçelerinde dinleme yapan, bu görüşmeleri tape haline getiren, saklayan, ayrıca yabancı ülke başkanları ile yapılan ve devlet sırrı niteliği taşıyan görüşmeleri 3’üncü kişilerle paylaşan kişilerden teker teker şikâyetçi olunduğunun altı çizildi. Erdoğan’ın, telefonu Başbakanlık Müşaviri Sefer Turan’a ait telefon üzerinden dinlenmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)