E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: "Sen kimsin!"---

Erdoğan: "Sen kimsin!"

Erdoğan: Sen kimsin!
26 Mayıs 2015 - 20:05 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Hac-ı Bayram-ı Veli Camii çevre düzenlemesi ve Kitapçılar Çarşısı'nın açılış töreninde halka hitap etti.

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e yönelik "Diyanet İşleri Başkanı’nın böyle bir arabaya ihtiyacı var mı? Pazartesiye kadar görevi bırakması lazım" sözlerine yanıt verdi. Erdoğan, "Şimdi çıkmış Bahçeli ne diyor; "ya istifa et, ya bu arabayı iade et"  Sen kimsin? Önce haddini bil" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
1+8+4 dediğin zaman bunun anlamı imam hatiplerin orta kısımlarının kapatılması demektir. Sayın Kılıçdaroğlu, tereciye tere satma. 

İmam hatiplerdeki öğrenci sayısı 600 binden 60 bine düşmüştü; şimdi 1 milyona yükseldi. Artık Türkiye özgürlükler ülkesi oldu; eğitimde öğretimde bunu başardık. 
12 yıl önce Ankara istikrarsızlığın, kaosun, krizlerin başkenti idi; bunları hatırlayın. 

Artık Ankara'da "insanı yaşat ki devlet yaşasın" diyen bir anlayış var. Kuru sıkı vaatlere kimse kanmıyor. 

Bizim ülkemizde yaptığımız hizmetlerle başa çıkamayanlar bu defa gözü dışarıya dikmişler. Neymiş? Biz Gazze'ye söz verdiğimiz yardımları yapmıyormuşuz... Allah'tan korkan, kuldan utanan bunu söylemez. Gazzeli bir yetimin elini tutan, gözlerine bakan, derdiyle hemhal olan birisi asla böyle bir şey söyleyemez. Biz her zaman, her durumda Gazzeli kardeşlerimizin yanında olduk. İsrail'in yakıp yıktığı Gazze'nin imarı için, Filistinli kardeşlerimize destek için geçtiğimiz yıl tam 76 milyon dolarlık yardımda bulunduk. Gazze'ye 200 milyon dolar da yardım taahhüdümüz var. 

Selahaddin Eyyubi Havalimanı bölücü terör örgütünün saldırıları dolayısıyla 2 yıl geçikmeli açıldı. 

Günlerce Diyanet İşleri makamını yıpratmaya çalıştılar. Diyanet İşleri Başkanımız da bunu iade etti. Haberim  olsa "sakın böyle bir şey yapma" derdim. Kanıma dokundu. "Sayın Başkan en Cumhurbaşkanlığı makamındaki zırhlı Mercedes'lerden bir tanesini ben o makama tahsis edeceğim" dedim. Ve o makama tahsis ettik. Şimdi çıkmış Bahçeli ne diyor; "ya istifa et, ya bu arabayı iade et"  Sen kimsin? Önce haddini bil. 

Sayın Bahçeli, geçen gün bir şey söylüyor çok enteresan. Diyor ki, gübre, ilaç, tohum, yem ve fidede ÖTV'yi kaldıracağım. Zaten bu söylediklerinde ÖTV yok ki. İnan ki bunlar hayatı yaşamıyorlar. Aynı şekilde Kılıçdaroğlu "sen 3. havalimanını yapanlara mazotu KDV ve ÖTV'siz veriyorsun" diyor. Koskoca bir yalan. KDV'yi de ÖTV'yi de ödüyorlar. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)